Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Άνδρας κοιμάται 300 ημέρες τον χρόνο - Πάσχει από σπάνια πάθηση

Διαγνώστηκε με τη σπάνια διαταραχή πριν από 23 χρόνια!

27 Ιουλίου 2021 11:13
Άνδρας κοιμάται 300 ημέρες τον χρόνο - Πάσχει από σπάνια πάθηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν κοιμόμαστε κατά μέσο όρο 8 ώρες την ημέρα, τότε κάθε χρόνο κοιμόμαστε περίπου 120 ημέρες. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ αλλά δεν είναι και τόσο. Υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται αρκετά λιγότερο, αλλά και αρκετά περισσότερο. Ο 42χρονος Purkharam από την Ινδία, κοιμάται πολύ περισσότερο.

Ο Ινδός από το χωριό Bhadwa, υποφέρει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται Axis Hypersomnia. Κοιμάται περίπου 300 ημέρες τον χρόνο και οι συγγενείς του τον ταΐζουν, τον πλένουν και τον βάζουν να εργαστεί ενώ κοιμάται.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται 6 με 8 ώρες καθημερινά. Ο Purkharam αν πέσει για έναν υπνάκο μένει στο κρεβάτι για 25 ημέρες. Διαγνώστηκε με τη σπάνια διαταραχή πριν από 23 χρόνια και από τότε η κατάσταση του επηρεάζει τον τρόπο ζωής του αμεσότατα.

Ανοίγει το μανάβικο του μόνο 5 ημέρες τον μήνα, αφού όταν πέσει για ύπνο του είναι εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτόν να ξυπνήσει. Η οικογένειά του λέει πως αρχικά κοιμόταν 7 με 8 ημέρες συνεχόμενα, αλλά όσο περνούν τα χρόνια η κατάσταση χειροτερεύει, έχοντας φτάσει να κοιμάται περίπου 20 με 25 ημέρες. Του δίνουν να φάει ενώ κοιμάται, τον πλένουν, ενώ μπορεί να τον πάρει ο ύπνος όσο βρίσκεται στη δουλειά.

Άνδρας κοιμάται 300 ημέρες τον χρόνο - Πάσχει από σπάνια πάθηση

Ο ίδιος λέει πως παρά τη θεραπεία και τον υπερβολικό ύπνο, αισθάνεται μονίμως κουρασμένος και η παραγωγικότητά του είναι πεσμένη. Ταυτόχρονα, παραπονιέται και για άλλα συμπτώματα, όπως οι έντονοι πονοκέφαλοι. Η γυναίκα του και η μητέρα του, ελπίζουν να γίνει σύντομα καλά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Το μωρό τους κοιμόταν και πήγαν να τσεκάρουν αν είναι καλά - Όταν όμως το Είδαν, έτρεξαν αμέσως να πάρουν την κάμερα!

Ποιος λέει πως το να είσαι γονιός πρέπει πάντα να είναι σοβαρό και με σκοπιμότητα; Μερικές φορές πρέπει απλά να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε!

Όταν ο Gabriel Moore έβαζε τον γιο του, Tyler, για ύπνο, παρατήρησε κάτι πολύ παράξενο.

Είπε στην γυναίκα του να πάρει την κάμερα και οι δυο τους κατέγραψαν την εκπληκτική αυτή στιγμή:Ο μικρός Tyler δεν έχει καταλάβει τίποτα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share