Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μπορεί να μοιάζει με καλλίγραμμο μοντέλο αλλά μόλις μάθετε τι είναι αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα θα πάθετε σοκ! (photos)

Θα μείνετε κυριολεκτικά άφωνοι

26 Ιουλίου 2021 13:48
Μπορεί να μοιάζει με καλλίγραμμο μοντέλο αλλά μόλις μάθετε τι είναι αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα θα πάθετε σοκ! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν κοιτάζουμε φωτογραφίες γυναικών στο Instagram, θαυμάζουμε την ομορφιά τους και το άψογο στυλ τους. Αλλά δεν σκεφτόμαστε καν την ηλικία αυτών των γυναικών, πιστεύοντας ότι απλά δεν μπορούν να είναι πάνω από 30 ετών. Αυτή η σκέψη όμως μας έρχεται στο μυαλό βλέποντας τις φωτογραφίες της 47χρονης Jacqueline, κάτοικο Ιταλίας.

Έχουμε γοητευτεί από τις φωτογραφίες της και τις μοιραζόμαστε μαζί σας. Σήμερα η ζωή της Jacqueline θα μπορούσε να ονομαστεί ευτυχισμένη: είναι μια επιτυχημένη blogger, είναι μοντέλο και επικεφαλής εταιρείας για τις τάσεις της μόδας που γνωρίζει 5 γλώσσες. Μπορεί να φαίνεται ότι ήταν πάντα έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η γυναίκα άρχισε να αγαπάει τον εαυτό της έπειτα από 30 χρόνια.

Μπορεί να μοιάζει με καλλίγραμμο μοντέλο αλλά αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα είναι

«Η ζωή είναι μία, βιαστείτε να κάνετε ό, τι θέλετε.»

Τώρα, το κύριο σύνθημα της ζωής της είναι: «Η ζωή είναι μία, βιαστείτε να κάνετε ό, τι θέλετε.» Μέσα από τις φωτογραφίες της, παρακινεί τους άλλους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και προωθεί την ιδέα ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στην ομορφιά.

Η ενήλικη κόρη της και οι δύο όμορφες εγγονές της νιώθουν περήφανες για την σούπερ γιαγιά τους, που η ίδια ονομάζει «συμμορία της μόδας μου.» Μια πραγματική εντυπωσιακή γυναίκα που δεν αφήνει την ηλικία να της σταθεί εμπόδιο στη ζωή της! Ωστόσο δείτε και έναν αχόρταγο καθηγητή που έγλειψε με πάθος το στήθος της γυναίκας του μπροστά στην κάμερα με τους μαθητές.

Μπορεί να μοιάζει με καλλίγραμμο μοντέλο αλλά αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα είναι... γιαγιά

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share