Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Της κακομοίρας έγινε σε γαμήλια δεξίωση - Συμπέθεροι πιάστηκαν στα χέρια για μια καρέκλα

Η κατάσταση ξέφυγε...

26 Ιουλίου 2021 11:34
Της κακομοίρας έγινε σε γαμήλια δεξίωση - Συμπέθεροι πιάστηκαν στα χέρια για μια καρέκλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πραγματικά πολύ λυπητερό να καταστραφεί ο ίδιος σου ο γάμος από ανθρώπους δικούς σου. Οι οποίοι δεν μπορούν να σεβαστούν την σημαντικότητα της ημέρας.

Της… κακομοίρας έγινε σε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη οι συμπέθεροι πλακώθηκαν στο ξύλο.

Μάλιστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα στον γάμο στη Λάρισα κλήθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η Espresso, το γλέντι μετατράπηκε σε ρινγκ. Όταν κάποιοι από τους καλεσμένους άρχισαν να εκφράζουν παράπονα στους γονείς της νύφης και του γαμπρού. Για τις θέσεις στις οποίες τους είχαν βάλει.

Έτσι, οι συμπέθεροι άρχισαν να κατηγορούν οι μεν τους δε, με αποτέλεσμα η μια κουβέντα να φέρει την άλλη και η κατάσταση να ξεφύγει.

Της κακομοίρας έγινε σε γαμήλια δεξίωση

Τα τραγούδια και οι χοροί στον γάμο στη Λάρισα σταμάτησαν και οι σπρωξιές και μπουνιές άρχισαν να πέφτουν βροχή μεταξύ των δύο οικογενειών και των καλεσμένων τους. Tόσο ο υπεύθυνος του κέντρου όσο και οι σερβιτόροι και οι μουσικοί προσπάθησαν να τους συνετίσουν αλλά μάταια. Καθώς το ξύλο δεν σταματούσε.

Η κατάληξη του γάμου στην Λάρισαν

Μηνύσεις παρόλ’ αυτά δεν υποβλήθηκαν. Με κλάματα η νύφη και σε κατάσταση σοκ ο γαμπρός αποχώρησαν για το σπίτι τους, δίχως κανείς να γνωρίζει αν ο τρικούβερτος καβγάς θα επηρεάσει τη σχέση τους.

Γαμπρός έπεσε σε ποτάμι μόλις είδε τη νύφη - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Το Athensmagazine.gr, μετά τη σοκαριστική ιστορία με το νταή γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που είναι και για γέλια, αλλά και για κλάματα. Ένας γαμπρός έπεσε σε ποτάμι, διότι δεν του άρεσε η νύφη. Ναι, καλά διαβάσατε.

Τα προξενιά είναι μια πρακτική που ακολουθείται ακόμη σε πολλά μέρη του κόσμου. Σε πολλές παραδόσεις επιβάλλεται οι γαμπροί και οι νύφες να παντρευτούν κάποιον που θα εγκρίνει η οικογένεια τους. Αν και σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη πρακτική δεν είναι κακή, είναι σίγουρα λάθος να παντρευτείς κάποιον που δεν σου αρέσει καθόλου. Και αυτό συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο 33χρονος Κάνγκ Χου μετά από επιμονή των γονιών του έπρεπε να παντρευτεί την 30χρονη Να Σουνγκ. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο 33χρονος ξάφνιασε όλους τους καλεσμένους όταν τράπηκε σε φυγή από το χώρο του μυστηρίου, επειδή η νύφη ήταν τόσο άσχημη που “θα έκανε κακό στην εικόνα του”.

undefined

Ο γαμπρός σε κατάσταση αμόκ έπεσε στο ποτάμι, μόλις είδε ότι η κοπέλα που θα παντρευόταν μέσω προξενιού ήταν πιο άσχημη από όσο μπορούσε να αντέξει.

Ένας φίλος του γαμπρού είπε, ότι έχει πολύ συγκεκριμένο γούστο στις γυναίκες και τον ανάγκασαν οι γονείς του να προχωρήσει στον γάμο αυτό. "Ήταν μια πραγματικά άβολη στιγμή για όλους. Η νύφη ήταν συντετριμμένη και η οικογένειά της θυμωμένη ενώ η οικογένεια του ίδιου ήταν επίσης οργισμένη και εμείς οι φίλοι του αισθανόμασταν ντροπή", δήλωσε ο Παλ Τσανγκ Γουάνγκ.

Ο 33χρονος εθεάθη να περπατάει κατά μήκος της όχθης του ποταμού κάμποσες ώρες μετά το συμβάν πριν πέσει, θέλοντας να βάλει τέρμα στην ζωή του. Οι περιστατικοί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Ο Κιάν Τσούι, ο οποίος τράβηξε την φωτογραφία, ισχυρίστηκε: "Ήταν ντυμένος και επέπλεε με τα ρούχα μπρούμυτα στο νερό. Ήταν αναίσθητος και πίστεψα ότι είχε πεθάνει. Όταν έφτασε η αστυνομία, ένας αστυνομικός βούτηξε στο νερό κι αφού τον έδεσαν με σχοινί τον τράβηξαν στην ακτή. Του έσωσαν την ζωή." Ήταν μια πολύ άβολη στιγμή για όλους όσους βρίσκονταν εκεί.

undefined

Ο Κανγκ μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όταν τον ρώτησαν, γιατί το έκανε, ο γαμπρός απάντησε: "Αισθάνομαι άσχημα για ό,τι έγινε, αλλά μόλις την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα και θα έκανε κακό στην εικόνα μου. Τον γάμο με υποχρέωσαν να τον κάνω οι γονείς μου και δεν μπορούσα να βρω άλλο διέξοδο εκτός από την αυτοκτονία." Ευτυχώς, η αστυνομία έφτασε πάνω στην ώρα και τον διέσωσε λίγο πριν συμβεί το μοιραίο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share