Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Το μούσι του Μπάμπη: Το ανέκδοτο της ημέρας (26/7)

Δεν το περίμενε..

26 Ιουλίου 2021 07:05
Το μούσι του Μπάμπη: Το ανέκδοτο της ημέρας (26/7)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (26/07) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως και το προηγούμενο!

Είστε έτοιμοι;

μούσι ανέκδοτο

Πάμε να δούμε το ανέκδοτο με το μούσι του Μπάμπη αναλυτικά παρακάτω:

ΟΜπάμπης είναι με την ερωμένη του στο κρεβάτι της και του λέει εκείνη:

– «Μπάμπη μου, όχι πως δεν μου αρέσει το μούσι σου αλλά θα ήθελα να σε δω και ξυρισμένο. Είμαι σίγουρη ότι θα φωτίσει το πρόσωπό σου!»
– «Πας καλά; Αφού σου έχω πει ότι με θέλει έτσι η γυναίκα μου!»
– «Σε παρακαλώ, κάνε μου τη χάρη.» του ξαναλέει η ερωμένη.
– «Δεν υπάρχει περίπτωση! Έτσι με γνώρισε κι έτσι πρέπει να παραμείνω. Της αρέσει πολύ, αν ξυριστώ μπορεί και να με χωρίσει.»
– «Έλα βρε Μπαμπίνο μου, ξυρίσου και θα σου κάνω ό,τι θες!» του λέει με νάζι.

Τελικά με την τσαχπινιά και τις υποσχέσεις της τον πείθει και ξυρίζει το μούσι. Τη νύχτα επιστρέφει στο σπίτι του, και ξαπλώνει σιγά σιγά στο κρεβάτι να μην ξυπνήσει την γυναίκα του. Εκείνη, γυρίζει μισοκοιμισμένη προς την μεριά του, του χαϊδεύει το πρόσωπο, και λέει:

«Αχ Φάνη μου, ακόμα εδώ είσαι; Σε λίγο θα γυρίσει ο άντρας μου!»

Bonus ανέκδοτο: Φοιτητές ιατρικής

Φοιτητές της ιατρικής βρίσκονται στο μάθημα Ιατροδικαστικής.

Τους μαζεύει ο καθηγητής γύρω απ’ το τραπέζι με το νεκρό σώμα και τους λέει: «Στην επιστήμη της νεκροτομίας, είναι απαραίτητο να έχετε δυο βασικά χαρακτηριστικά ως γιατροί: Πρώτον να είστε παρατηρητικοί και δεύτερον να μην σιχαίνεστε το ανθρώπινο σώμα! Και θα ξεκινήσουμε σε αυτό το μάθημα με ένα παράδειγμα….» Τραβάει το σεντόνι και ξεσκεπάζει τον νεκρό. Βάζει το γάντι στο χέρι του και τοποθετεί το δάχτυλό του στον πισινό του πτώματος.

φοιτητές ιατρικής ανέκδοτο

Οι φοιτητές άναυδοι έχουν γουρλώσει τα μάτια τους. Βγάζει το δάκτυλο ο καθηγητής και το βάζει αμέσως στο στόμα του με περίσσεια άνεση. «Καταλάβατε παιδιά μου! Αυτό σας έλεγα. Κάντε τώρα και εσείς το ίδιο πράγμα!» τους λέει. Οι φοιτητές αηδιασμένοι δίσταζαν αρχικά αλλά τελικά για να μην κοπούν στο μάθημα ξεκίνησαν ένας-ένας να βάζουν το δάχτυλο στον πισινό του νεκρού και και στη συνέχεια να το βάζουν στο στόμα τους.

Έπειτα ξερνούσαν και λιποθυμούσαν οι περισσότεροι. Όταν τελείωσαν όλοι, ο καθηγητής τους είπε: «Όσοι λοιπόν ήσασταν παρατηρητικοί θα προσέξατε πως στο νεκρό σώμα έβαλα το μεσαίο μου δάχτυλο και στο στόμα μου τον δείκτη μου. Ένα παράδειγμα για να μην σιχαίνεστε το ανθρώπινο σώμα θα το κάνουμε στο επόμενο μάθημα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share