Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Είδε έναν παππούλη μέσα σε μια βάρκα και παραξενεύτηκε! Μόλις όμως πρόσεξε τι την τραβάει, έβγαλε αμέσως την κάμερα!

Ξεκαρδιστικό θέαμα!

17 Ιουλίου 2021 12:11
Είδε έναν παππούλη μέσα σε μια βάρκα και παραξενεύτηκε! Μόλις όμως πρόσεξε τι την τραβάει, έβγαλε αμέσως την κάμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Mick Carroll από το Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν στον ποταμό Drayton, όταν είδε ένα ασυνήθιστο αλλά ξεκαρδιστικό θέαμα! Ένας παππούς είχε βρει έναν πανέξυπνο τρόπο για να κάνει τη βόλτα του, είχε διαμορφώσει τη βάρκα του με τέτοιο τρόπο ώστε να την τραβάει ένα παιχνίδι ρυμουλκό σκάφος…

Φαίνεται πως ο παππούς είχε έντονη αίσθηση του χιούμορ και καθώς περνούσε μπροστά από τον Mick φώναξε “νόμιζες ότι τα είχες δει όλα!”, τότε ο Mick πήρε την κάμερα του αι άρχισε να τον βιντεοσκοπεί. Παράλληλα δείτε και μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία όπου παππούς κάλεσε την Αστυνομία γιατί ένιωθε μόνος του!

βάρκα παππούς λίμνη

Νόμιζε ότι έχανε τα λογικά του και έβαλε κάμερα στο σπίτι του - Αυτό που είδε τον άφησε άφωνο!

Παππούς: Αυτός ο 89χρονος, βετεράνος του Β” Παγκοσμίου Πολέμου ζει μόνος του, και πληρώνει μία γυναίκα να τον προσέχει στο σπίτι. Νόμιζε ότι άρχισε να χάνει τα λογικά του. Για μερικούς μήνες άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Άρχισε να χάνει τον λογαριασμό, καθώς η σύνταξή του φαινόταν να μην αρκεί για να καλύψει πλέον τα έξοδά του. Άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Τότε οι συγγενείς του αποφάσισαν να βάλουν μία κρυφή κάμερα στο σαλόνι του, για να δουν τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της μέρας. Άφησαν την κάμερα για μερικές μέρες να καταγράφει κάθε κίνηση, και όταν αποφάσισαν να δουν τι κατέγραψε η κάμερα, έμειναν έκπληκτοι. Παράλληλα διαβάστε και την είδηση που προκαλεί σοκ, καθώς 78χρονος παππούς έπνιξε την 77χρονη σύζυγό του επειδή τον απάτησε πριν από 40 χρόνια!

Δείτε το βίντεο: Μόλις είδε το βίντεο ο ηλικιωμένος, του ράγισε η καρδιά. Δεν μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι η γυναίκα που είχε στο σπίτι του, και την πλήρωνε για να τον προσέχει, θα μπορούσε να είναι αυτή που τον «ξάφριζε» πίσω από την πλάτη του.

Το πιο σημαντικό στη σχέση ενός ανθρώπου και αυτού που καλείται να τον περιποιείται, είναι εμπιστοσύνη. Ο συγκεκριμένος κύριος σίγουρα θα χρειαστεί πολύ καιρό για να εμπιστευτεί ξανά κάποιον, για να αφήσει τη ζωή του στα χέρια του..

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share