Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

29χρονη γυναίκα έκανε την έγκυο για τον πιο απίθανο λόγο - Δεν την πήρε κανείς χαμπάρι

Φοβερό αυτό που έκανε

13 Ιουλίου 2021 16:48
29χρονη γυναίκα έκανε την έγκυο για τον πιο απίθανο λόγο - Δεν την πήρε κανείς χαμπάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό που έκανε μια 29χρονη γυναίκα, όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο, με την ίδια να παριστάνει την έγκυο, έχοντας... σοβαρό λόγο να το κάνει.

Η ίδια, όπως αποφάσισε να γνωστοποιήσει στο TikTok, θέλησε να κάνει την έγκυο, προκειμένου να πάρει μια επιπλέον αποσκευή στην πτήση της, με συνέπεια να γίνει viral, τη στιγμή που άλλες... αληθινές έγκυες προσπαθούν να κερδίσουν τη ζωή τους ξανά.

Η Ασλίν κατάφερε να αγοράσει ένα φτηνό εισιτήριο αξίας 44 δολαρίων, ωστόσο είχε τη δυνατότητα να πάρει μόνο ένα σακίδιο στην πτήση της. Έτσι μπήκε στις τουαλέτες του αεροδρομίου και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Κρέμασε τα κορδόνια του έξτρα σακιδίου στο λαιμό της, το άφησε να πέσει και στη συνέχεια φόρεσε από πάνω το φούτερ της, με αποτέλεσμα η κοιλιά της να είναι φουσκωμένη σαν να είναι έγκυος.

Έτσι ξεγέλασε τους υπαλλήλους του αεροδρομίου η Ασλίν

Μάλιστα, τράβηξε σε βίντεο όλη την διαδικασία προκειμένου να μοιραστεί το κόλπο της με τους ακόλουθούς της στο TikTok. «Όταν παίρνεις πτήση των 44 δολαρίων αλλά μπορείς να πάρεις μόνο ένα σακίδιο», έγραψε χαρακτηριστικά στα βίντεο που ανέβασε.

Όπως φαίνεται μάλιστα από το δεύτερο βίντεο που ανέβασε, το κόλπο της έπιασε αφού φαίνεται να έχει περάσει από τον έλεγχο και να επιβιβάζεται στη θέση της μέσα στο αεροπλάνο. Στη συνέχεια πηγαίνει ξανά στην τουαλέτα του αεροπλάνου και καμαρώνει για το επίτευγμά της. «Λειτούργησε», έγραψε.

Τα βίντεο της Ασλίν φαίνεται ότι εντυπωσίασαν τους χρήστες του TikTok αφού έγιναν πολύ γρήγορα viral. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που της έγραψαν ότι θα ακολουθήσουν την ιδέα της.

Η φοβερή ιστορία της εγκύου που ζητιάνευε με το παιδί της στο δρόμο

Η έναρξη της ιστορίας θα σας συγκινήσει, βλέποντας μια έγκυο γυναίκα και το παιδί της να ζητιανεύουν. Όταν την ακολούθησε ένας άνδρας με κάμερα έπαθε σοκ. Το φινάλε, όμως, θα σας εξοργίσει!

Δείτε μια απίθανη ιστορία τη εγκύου στο βίντεο:

Ενώ, μια 31χρονη ήταν 40 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις, αυτό όμως που έδειξε ο πρώτος υπέρηχος τον έκανε να ανατριχιάσει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share