Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Ο Έλληνας πάει στο διάστημα: Το ανέκδοτο της ημέρας (10/07)

Κλάμα!

10 Ιουλίου 2021 06:58
Ο Έλληνας πάει στο διάστημα: Το ανέκδοτο της ημέρας (10/07)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (10/07) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Ανέκδοτο - Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Είναι η NASA και κάνει πειράματα με έναν Έλληνα, ένα Γερμανό και έναν Ιταλό που θα τους στείλει για ένα χρόνο στο διάστημα

Λένε του Γερμανου «τι θες να σου βάλουμε μαζί;» - «Μπύρες», λέει αυτος, «πολλες μπύρες».

Ρωτάνε τον Ιταλό. «Μακαρόνια», απαντά αυτός, «πολλά μακαρόνια».

Ρωτάνε και τον Ελληναρά. «Τσιγάρα, πολλά τσιγάρα».

Βάζουν τον κάθε ένα σε ένα διαστημόπλοιο και όταν αυτό γυρνά μετά απο δύο χρόνια ανοίγουν το διαστημόπλοιο και βλέπουν μέσα τον Γερμανό… ντίρλα να κρατά μια μπύρα.

Ανοίγουν, μετά το διαστημόπλοιο του Ιταλού και τον βλέπουν να έχει κάνει μια κοιλιά τεράστια, αφού έτρωγε συνέχεια μακαρόνια.

Ανοίγουν και το διαστημόπλοιο του Ελληναρά κι εκείνος βγαίνει και ωρύεται. «Έναν αναπτήρα ρε παιδιά, μια φωτιά»!

Bonus ανέκδοτο

Παντρεύτηκε ένας στο χωριό, και μόλις πήγε την γυναίκα του στο σπίτι, της είπε:

-Γυναίκα, ότι θέλεις κάνε, αλλά μακριά από το στάβλο με το μεγάλο μαύρο άλογο, γιατί είναι άγριο κι επικίνδυνο!

Ζήσανε 1-2 χρόνιο καλά, ξεχάστηκε μια μέρα η φουκαριάρα η γυναίκα, μπήκε στο στάβλο, τρώει μια κλωτσιά από το άλογο, και έμεινε στον τόπο.

Έγινε η κηδεία, δεχόταν συλλυπητήρια ο σύζυγος, μόνο που ο παπάς του χωριού παρατήρησε on. κάθε φορά που τον πλησίαζε το σύζυγο γυναίκα να τον συλλυπηθεί, εκείνος κουνούσε το κεφάλι προς τα κάτω, και κάθε φορά που τον πλησίαζε άντρας το κουνούσε προς τα πάνω.

Παντρεύτηκε ένας στο χωριό και μόλις πήγε τη γυναίκα του στο σπίτι

Δεν είπε τίποτα βέβαια, τέτοιες ώρες, αλλά την περιέργεια την είχε. Πέρασε λίγος καιρός, ξαναπαντρεύτηκε ο άνθρωπος, πάλι τα ίδια και με την καινούργια του γυναίκα, «πρόσεχε της είπε, μακριά από το στάβλο με το μαύρο άλογο». Και που το είπε, τι κατάφερε;

Ένα χρόνο μετά ξανάγινε το κακό! Μπήκε κι αυτή στο στάβλο, μια δυνατή κλωτσιά και πάλι το άλογο, πάει στα θυμαράκια κι ετούτη! Καινούργια κηδεία, ξανά συλλυπητήρια, μα και πάλι ο παπάς πρόσεξε την ίδια περίεργη συμπεριφορά από τον χήρο, να κουνάει καταφατικά το κεφάλι στις γυναίκες που τον συλλυπούνταν και αρνητικά στους άντρες.

Δεν άντεξε και λίγο μετά, τον πήρε παραπέρα και τον ρώτησε. Τι να σου πω παπά μου, του απάντησε ο λυπημένος. Με πλησίαζαν οι γυναίκες και μου έλεγαν «ζωή σε λόγου σου» κι εγώ έγνεφα «ευχαριστώ». Οι άντρες με ρώταγαν «το πουλάς το άλογο;» κι εγώ έγνεφα «όχι»!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share