Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μωρό τους κοιμόταν και πήγαν να τσεκάρουν αν είναι καλά - Όταν όμως το Είδαν, έτρεξαν αμέσως να πάρουν την κάμερα!

Υπέροχη στιγμή

6 Ιουλίου 2021 10:28
Το μωρό τους κοιμόταν και πήγαν να τσεκάρουν αν είναι καλά - Όταν όμως το Είδαν, έτρεξαν αμέσως να πάρουν την κάμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος λέει πως το να είσαι γονιός πρέπει πάντα να είναι σοβαρό και με σκοπιμότητα; Μερικές φορές πρέπει απλά να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε!

Όταν ο Gabriel Moore έβαζε τον γιο του, Tyler, για ύπνο, παρατήρησε κάτι πολύ παράξενο.

Είπε στην γυναίκα του να πάρει την κάμερα και οι δυο τους κατέγραψαν την εκπληκτική αυτή στιγμή:



Ο μικρός Tyler δεν έχει καταλάβει τίποτα.

Άκουγε περίεργους θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα για να την ελέγξει - Τότε βλέπει κάτι τρομακτικό από πάνω του…

Αυτός ο άντρας άκουγε περίεργους θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα για να την ελέγξει και εκείνη τη στιγμή βλέπει κάτι τρομακτικό από πάνω του!

Όλοι έχει τύχει να ακούσουμε θορύβους μες στην νύχτα από την σοφίτα. Ωστόσο, συνήθως είναι απλά προϊόντα της φαντασίας μας.
Μερικές φορές, μας δημιουργείται μεγαλύτερος φόβος, όταν βλέπουμε ταινίες τρόμου, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι είναι απλά ταινίες.

Δυστυχώς για ένα ζευγάρι, δεν ήταν απλά μια ταινία και οι ήχοι δεν ήταν προϊόν της φαντασίας τους. Τελικά ήταν κάτι παραπάνω.

Ο Jerome και η Ashley ζουν σε ένα ιστορικό σπίτι στο Pittsburgh με την 10 μηνών κόρη τους. Το σπίτι του ζευγαριού έχει κοινό τοίχο με το διπλανό σπίτι, το οποίο ανακαινιζόταν.

Μια μέρα, καθώς ο Jerome ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, άρχισε να ακούει θορύβους από την σοφίτα. «Κατάλαβα ότι κάποιος ήταν εκεί πάνω», είπε. Τότε κοίταξε ψηλά και είδε έναν φακό να λάμπει μέσα από τον εξαερισμό του δωματίου του. Οι χειρότερες υποψίες του επιβεβαιώθηκαν!

Ο Jerome είπε: «Είδα ένα φως να βγαίνει από εκεί, σαν να έψαχνε μέρος για να μπορέσει να δει». Κάποιος βρισκόταν στο σπίτι τους και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους. Ο Jerome αποφάσισε να το ερευνήσει ο ίδιος. Έτσι, έβαλε μια κάμερα ασφαλείας στην σοφίτα.

Μια μέρα αργότερα, είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα και παρακολούθησε με τρόμο τον μοναχικό άντρα που ανακαίνιζε το διπλανό σπίτι να μπαίνει στο δωμάτιο ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο του. Ήταν τρομακτικό! Ποιος ξέρει τι σκάρωνε. Ίσως έψαχνε ένα μέρος για να κοιμηθεί, ή σχεδίαζε κάτι πιο τρομακτικό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο λεπτομέρειες:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share