Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5 μορφές αγγέλων που έχουν καταγραφεί σε κάμερα (Βίντεο)

Ανατριχιαστικό βίντεο

6 Ιουλίου 2021 08:04
5 μορφές αγγέλων που έχουν καταγραφεί σε κάμερα (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανεξάρτητα από τη θρησκεία, οι περισσότεροι πιστεύουν στους αγγέλους και πολλοί έχουν αναφέρει σε επαφές με τους αγγέλους ή ότι τους έχουν δει.

Οι άγγελοι ξεπερνούν τα θρησκευτικά και πολιτιστικά εμπόδια και φαίνονται πανταχού παρόντα.

Οι παρατηρήσεις των αγγέλων και των αγγελικών μορφών πηγαίνουν πίσω χιλιάδες χρόνια, αλλά πλέον με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων και το σταθερό βίντεο CCTV είναι ευκολότερο από ποτέ να καταγραφούν αποδείξεις. Έχετε δει ποτέ ή συναντήσατε έναν άγγελο; Θα ήσασταν έτοιμος να την καταγράψετε;

Αυτοί είναι 5 άγγελοι που αλιεύτηκαν από κάμερες σ’ ολο τον κόσμο.

Ας ξεκινήσουμε!

Ρίγος στο Άγιο Όρος: Εμφανίστηκαν άγγελοι όταν ένας μοναχός... - Δείτε τη φωτογραφία που προκαλεί ανατριχίλα

Ανατριχιάζει μια φωτογραφία που δείχνει αγγέλους να βρίσκονται στο Άγιο Όρος. Πρόκειται για μια εικόνα που σοκάρει, όπως αυτή που σας παρουσιάσαμε χθες -δείτε εδώ την ιστορία-.

Πώς εμφανίστηκαν άγγελοι στο Άγιο Όρος; Πρόκειται για μια αναμνηστική φωτογραφία που προσκυνητές τράβηξαν στο όμορφο μέρος. Ένας γέροντας που προθυμοποιήθηκε να τραβήξει την εν λόγω φωτογραφία τη στιγμή που έπιασε την κάμερα στα χέρια του, τους είπε, "Ελάτε γρήγορα να σας τραβήξω τώρα που κατεβαίνουν οι Άγγελοι".

Όταν οι προσκυνητές είδαν τη φωτογραφία αυτό που αντίκρισαν τους άφησε άφωνους. Πίσω τους φαίνονται ολοκάθαρα άγγελοι. Μπορεί η φωτογραφία να είναι πιο παλιά, αλλά ακόμα προκαλεί τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει δώσει μια διαφορετική εξήγηση…

Δείτε την εικόνα:

αναμνηστική φωτογραφία Άγιο Όρος

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share