Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

31χρονη ήταν 40 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις - Αυτό που έδειξε ο πρώτος υπέρηχος... (Video)

Σοκαριστικό το τι είδε...

4 Ιουλίου 2021 14:57
31χρονη ήταν 40 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις - Αυτό που έδειξε ο πρώτος υπέρηχος... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 31χρονη ήταν 40 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις, αυτό όμως που έδειξε ο πρώτος υπέρηχος τον έκανε να ανατριχιάσει. Τα γεγονότα που ακολούθησαν δεν μπορούν εύκολα να ξεχαστούν.

Η μέλλουσα μητέρα αποκάλυψε στους γιατρούς που δεν είχαν πάει σε καμία εξέταση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Είπε ότι δεν εμπιστευόταν τους γιατρούς και ήταν σκεπτική σχετικά με τη συμβατική ιατρική. Ωστόσο, όταν δεν αισθάνθηκε καμία συστολή μετά την 40η εβδομάδα, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια. Επίσης, μία 30χρονη ήταν έγκυος σε τρίδυμα αλλά όταν οι γιατροί είδαν αυτό τον υπέρηχο "έμειναν"!

Η ιστορίας της 31χρονης που ήταν 40 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις:

Οι γιατροί προέβησαν σε ενδελεχή εξέταση και μετά βίας μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Το μωρό δεν αναπτυσσόταν στη μήτρα της μητέρας, αλλά στην κοιλιακή κοιλότητα!

Αυτή η σπάνια πάθηση είναι μια μορφή της έκτοπης κύησης, κατά με την οποία το έμβρυο αναπτύσσεται έξω από τη μήτρα στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτές οι εγκυμοσύνες έχουν πολύ χαμηλό ποσοστό επιβίωσης, αλλά, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να γεννηθεί ένα υγιές μωρό.

Οι γιατροί ετοιμάστηκαν αμέσως για επείγουσα εγχείρηση. Μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη στη κοιλιακή κοιλότητα είναι εξαιρετικά σπάνια και επικίνδυνη. Μόνο ελάχιστες περιπτώσεις είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο, με το παιδί να έχει γεννηθεί υγιές. Για να έρθει με ασφάλεια το μωρό στον κόσμο δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός από το να εκτελέσουν καισαρική τομή.

Με μια τέτοια περίπλοκη διαδικασία, τόσο η μητέρα και όσο και το παιδί βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Η απομάκρυνση του πλακούντα μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτη αιμορραγία, η οποία στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία. Η καισαρική διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.

Όταν οι γιατροί αφαίρεσαν το αμνιακό σάκο από την κοιλιά της μητέρας, έγιναν μάρτυρες ενός θαύματος. Το μωρό κοριτσάκι όχι μόνο ανέπνεε κανονικά, είχε αναπτυχθεί πλήρως, ήταν υγιέστατο και ήδη ζύγιζε περίπου 3 κιλά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι πιθανότητες επιβίωσης της ήταν μόλις 1 στα 625 εκατομμύρια. Η ευτυχισμένη μητέρα δήλωσε σε συνέντευξή της ότι θα ξαναπάει στο γιατρό αμέσως σε τυχόν μελλοντική εγκυμοσύνη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share