Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού - Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς

Απίστευτο και όμως αληθινο!

28 Ιουνίου 2021 15:03
Γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού - Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού. Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς! Αρχικά, η 44χρονη είπε στην αστυνομία ότι ο 2χρονος εγγονός της, είχε μπει κατά λάθος σε μια μπανιέρα με καυτό νερό. Αλλά το 2χρονο παιδί είχε εγκαύματα στα πόδια, στα γεννητικά όργανα και τον ποπό.

Τα αποδεικτικά στοιχεία δεν ευσταθούσαν, καθώς δεν γινόταν να είχαν καεί τα γεννητικά του όργανα και ο ποπός, αν είχε μπει μόνος του μέσα στην μπανιέρα! Η 44χρονη γιαγιά σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να περιποιηθεί τα εγκαύματα του, αφού είχε εμπειρία στην νοσηλευτική. Τα εγκαύματα του έμειναν χωρίς περιποίηση για 6 μέρες.

Ωστόσο δείτε άλλη μια συνταρακτική ιστορία, όταν γονείς έβαλαν για ύπνο το παιδί τους και αυτό που αντίκρισαν μόλις ξύπνησε τους έκοψε το αίμα.

Παιδί

Η αστυνομία ανακάλυψε στο σώμα του όχι μόνο εγκαύματα, αλλά και δόντια που έλειπαν, καρούμπαλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μελανιές. Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Haltom City είπε ότι το γεγονός ότι η 44χρονη περίμενε πολύ για την θεραπεία των τραυμάτων δείχνει ότι δεν ήταν ατύχημα.

61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού - Μετά από λίγα δευτερόλεπτα... (Video)

Μια 61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού, μετά όμως από λίγα δευτερόλεπτα συνέβη κάτι το σοκαριστικό. Συγκεκριμένα, η Valerie Sharp, είναι μια γιαγιά η οποία προσέχει την εγγονή της όταν οι γονείς της είναι στη δουλειά. Η Valerie, είναι μια πολύ κοντή γυναίκα, πράγμα που τη δυσκολεύει λίγο όταν πρέπει να κρατάει το μωρό.

Για παράδειγμα, για να βάλει το μωρό μέσα στην κούνια, πρέπει να χρησιμοποιήσει σκαμπό για να φτάσει. Συνήθως, με τη βοήθεια του σκαμπό όλα πάνε καλά και το μωρό μπαίνει στην κούνια του με επιτυχία.

Να που ήρθε όμως μια μέρα, που κάτι «στράβωσε». Τη στιγμή που ανέβηκε στο σκαμπό για να βάλει το μωρό στη κούνια, έχασε την ισορροπία της καταλήγοντας και η ίδια μέσα στη κούνια. Ακόμα σε μία περίεργη ιστορία μια 67χρονη γιαγιά κρατά αγκαλιά το εγγόνι της όταν πάει να ρίξει ένα ποτήρι. Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Η πτώση της Valerie, κατάφερε να ξυπνήσει το μωρό που έκπληκτο προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται. Όταν η κόρη της 61χρονης γιαγιάς, είδε το συγκεκριμένο βίντεο, ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share