Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το γλέντι του γάμου και ο... καβγάς: To ανέκδοτο της ημέρας (21/6)

Τρομερό γέλιο!

21 Ιουνίου 2021 07:35
Το γλέντι του γάμου και ο... καβγάς: To ανέκδοτο της ημέρας (21/6)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γλέντι του γάμου και ο... καβγάς! Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (21/6) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τους 7 νάνους και την χιονάτη.

Πάμε να δούμε το ανέδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Στο γλέντι ενός γάμου έγινε ένας μεγάλος καβγάς σε σημείο που παραλίγο να σκοτωθούν.

Ευτυχώς επενέβη η αστυνομία και τους πήγε στο τμήμα. Αρχίζουν να ανακρίνουν πρώτα τον κουμπάρο:

«Για πες μας εσύ τι έγινε στον γάμο και πλακωθήκατε με τον γαμπρό.»

«Θα σας πω κυρ αστυνόμε. Χόρευα με την νύφη ένα χορό, αλλά έβαλε πολλά τραγούδια και η μουσική δεν σταματούσε, οπότε χορεύαμε για αρκετή ώρα.»

Ανέκδοτο με γλέντι γάμου και η φασαρία

«Ωραία και μετά πως ξεκίνησε η φασαρία;» ρωτάει ο αστυνόμος «Μια στιγμή ανεβαίνει στην πίστα ο γαμπρός και δίνει μια κλωτσιά στον κ@λο της νύφης. Ε αυτό ήταν, μου έσπασε τρία δάχτυλα!».

Η κοκκινοσκουφίτσα και ο ραδιοφωνικός παραγωγός: Το ανέκδοτο της ημέρας (17/6)

Η κοκκινοσκουφίτσα και ο ραδιοφωνικός παραγωγός... Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (17/6) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τον παππού και το χάπι.

Ήταν η κοκκινοσκουφίτσα και ήθελε να πάει στη γιαγιά της, για να μη συναντήσει όμως τον κακό το λύκο πήγε από την εθνική οδό για να κάνει οτοστόπ μπας και σταματήσει κάποιος χριστιανός να τη πάει μέχρι εκεί.

Κάνει λοιπόν την αρχή αλλά δεν σταματάει κανένας, ώσπου να σου μια φεράρι που σταματάει απότομα. ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα. ο τύπος που την οδηγούσε ήταν ένας νευρόσπαστος που άρχισε να της μιλάει άσχημα:

«Κλείσε την πόρτα μωρή!», η κοκκινοσκουφίτσα παραξενεμένη και φοβισμένη την κλείνει. βάζει μπρος το αμάξι ο τύπος και φεύγουν. στο δρόμο λοιπόν η κοκκινοσκουφίτσα άρχισε τις ερωτήσεις:

«Γιατί είστε τόσο νευρικός;»

«Γιατί έτσι γουστάρω», της απαντάει.

«Δεν μπορεί, κάτι θα σας απασχολεί...», λέει εκείνη.

«Έχω και εγώ τα προβλήματα μου θα σκάσεις;».

«Και τι προβλήματα έχετε;» συνεχίζει.

«Με τη δουλειά μου, θα το βουλώσεις μωρή σακαφιόρα και να με αφήσεις να οδηγήσω;», η κοκκινοσκουφίτσα περίεργη όπως ήταν συνέχισε δειλά να τον ρωτάει:

«Και τι δουλειά κάνετε;».

«Είμαι παραγωγός ραδιοφώνου θα σκάσεις;».

«Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;».

Συνεχίζει ακάθεκτη να τον ρωτάει:

«Δεν βάζεις μυαλό εσύ ε; Περνούν κάτι μαλακισμένα σαν και εσένα και κάνουν αφιερώσεις ευχαριστημένη;». Σε κάποια φάση το αυτοκίνητο σταματάει κατεβαίνει ο τύπος πηγαίνει σε ένα δέντρο εκεί κοντά, κατεβάζει τα παντελόνια και της φωνάζει να πλησιάσει. η κοκκινοσκουφίτσα δειλά-δειλά πλησιάζει... «Ξεκίνα!», της φωνάζει.

«Τι να ξεκινήσω;», ρωτάει.

«Έλα μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!», κοιτάει η κοκκινοσκουφίτσα με απορία και λέει:

«Επειδή είναι η πρώτη μου φόρα αν κάνω κάποιο λάθος δεν θα μου φωνάξετε εντάξει;».

«Ξεκίνα!», φωνάζει αγριεμένος. η κοκκινοσκουφίτσα το πιάνει, το κοιτάει και αρχίζει: «Φου! φου! καλά το κάνω; φου! φου! αφιερώνω στη γιαγιά μου».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share