Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

36χρονη μητέρα και ο 19χρονος γιος της, ερωτεύτηκαν μετά την επανένωσή τους!

Απίστευτο και όμως αληθινό...

13 Ιουνίου 2021 19:08
36χρονη μητέρα και ο 19χρονος γιος της, ερωτεύτηκαν μετά την επανένωσή τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παράνομη εpωτική σχέση μιας μητέρα με τον γιο της, που θα μπορούσε να αποφέρει στον καθένα μία μακρά ποινή φυλάκισης, δεν φαίνεται να τους πτοεί και έχουν δηλώσει ότι είναι «τρελά ερωτευμένοι» και ότι τίποτα δεν θα τους χωρίσει.

Η 36χρονη Monica Mares και ο γιος της, ο 19χρονος Caleb Peterson, αντιμετωπίζουν έως και 18 μήνες φυλάκισης, εάν βρεθούν ένοχοι αιμομιξίας σε δίκη που θα διεξαχθεί αργότερα φέτος στο Νέο Μεξικό.

Αλλά μητέρα και γιος έχουν ορκιστεί να αγωνιστούν για το δικαίωμά τους να έχουν σeξουαλική σχέση και κάνουν έκκληση στο κοινό να δωρίσει στο νομικό ταμείο τους.

 36χρονη μητέρα και ο 19χρονος γιος της,ερωτεύτηκαν μετά την επανένωσή τους!

Σε αποκλειστικές ατομικές συνεντεύξεις στην Daily Mail Online, είπαν πως είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τα πάντα για να είναι μαζί – και αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την υπόθεσή τους σε μια προσπάθειά τους να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση όσον αφορά την Γενετική Σeξουαλική Έλξη (GSA).

 36χρονη μητέρα και ο 19χρονος γιος της,ερωτεύτηκαν μετά την επανένωσή τους!


Ως GSA ορίζεται η σeξουαλική έλξη μεταξύ στενών συγγενών, όπως αδέλφια ή ετεροθαλή αδέλφια, γονέα και παιδιού ή πρώτα και δεύτερα ξαδέρφια, οι οποίοι όμως είναι ενήλικες.

Η Mares είπε: «Είναι ο έρωτας της ζωής μου και δεν θέλω να τον χάσω. Τα παιδιά μου τον αγαπούν, όπως και όλη η οικογένειά μου. Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας. Ούτε το δικαστήριο, ούτε η φυλακή. Πρέπει να είμαι μαζί του. Όταν βγω από τη φυλακή θα μετακομίσω από το Clovis κάπου που θα μας επιτρέπεται να είμαστε μαζί.»

Η αιμομιξία είναι έγκλημα και στις 50 πολιτείες, αλλά οι ιδιαιτερότητες των νόμων και τιμωρία διαφέρουν σημαντικά από κράτος σε κράτος.

Να σας θυμίσουμε την συγκλονιστική ιστορία όπου..κανένας γιατρός και κανένα μηχάνημα δεν μπόρεσε να κάνει αυτό που έκανε η μητέρα στο νεκρό παιδί της!

 36χρονη μητέρα και ο 19χρονος γιος της,ερωτεύτηκαν μετά την επανένωσή τους!

Η Mares είναι μητέρα 9 παιδιών και είπε ότι θα εγκατέλειπε ακόμη και το δικαίωμά της να βλέπει τα άλλα της παιδιά αν της ζητηθεί να επιλέξει μεταξύ αυτών και του εpαστή της.

Το ζευγάρι, που αυτή τη στιγμή ζει χωριστά στο Clovis, στο Νέο Μεξικό – και απαγορεύεται να έχουν οποιαδήποτε επαφή – ξεκίνησε την εpωτική του σχέση προς το τέλος του περασμένου έτους.

Η Mares ήταν μόλις 16 όταν γέννησε τον Peterson – του οποίου το όνομα πριν την υιοθεσία του ήταν Carlos – και τον έδωσε όταν ήταν ακόμη μωρό.

Η 36χρονη, η οποία δεν μεγάλωσε τον Peterson, τον είδε για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν τον πήρε από το σπίτι του θετού του πατέρα στο Τέξας και τον έφερε στο σπίτι της, αφότου ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή μέσω του Facebook.

Το ζευγάρι σύντομα ανέπτυξε ρομαντικά συναισθήματα και η σχέση τους έγινε σeξουαλική, λίγες εβδομάδες αργότερα.

«Την πρώτη φορά που συνάντησα τον γιο μου από κοντά, ήμουν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη που του έδωσα μια μεγάλη αγκαλιά«, είπε η Mares.

 36χρονη μητέρα και ο 19χρονος γιος της,ερωτεύτηκαν μετά την επανένωσή τους!

«Ένιωσα σαν να γνώρισα κάποιον νέο στη ζωή μου και τον ερωτεύτηκα«, εξήγησε.

Στην αρχή του είπα, «Λυπάμαι, δεν ξέρω πως θα αντιδράσεις δεδομένου ότι είμαι μαμά σου και είσαι ο γιος μου, αλλά έχω αρχίσει να σε ερωτεύομαι». Και μου απάντησε: «Κι εγώ το ίδιο, αλλά φοβόμουν να στο πω». Μιλήσαμε γι” αυτό και πήγαμε μια βόλτα στο πάρκο. Τον ρώτησα αν θα έβγαινε ποτέ ραντεβού με την μητέρα του κι εκείνος με ρώτησε αν θα έκανα το ίδιο με τον γιο μου. Η απάντησή μου; Ναι θα το έκανα.
Η Mares λέει ότι ο Peterson είναι το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί τα τελευταία 19 χρόνια και θέλει να είναι μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής της.

Καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει να χάσει όλα τα παιδιά της και πρόκειται να καταλήξει στη φυλακή, αλλά και οι δύο θέλουν να το παλέψουν.

Στην αρχή, το ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο μαζί στο τροχόσπιτο της Mares, με τα δύο μικρά παιδιά της – Uriah και Joseph – διατηρώντας τη σχέση τους μυστική.

Αλλά η αστυνομία σύντομα έμαθε για την υπόθεση. Το ζευγάρι κατηγορήθηκε για αιμομιξία – κακούργημα τετάρτου βαθμού στο Νέο Μεξικό.

Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και εμφανίστηκαν μαζί στο δικαστήριο τον Απρίλιο, αλλά κρατήθηκαν στη φυλακή για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που τους επέβαλαν να μην έχουν καμία επαφή.

Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 5.000 δολαρίων και τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν ένορκη δίκη τον Σεπτέμβριο.

Επί του παρόντος, η Mares δεν επιτρέπεται να δει κάποιο από τα παιδιά της ή να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον Peterson. Υποστηρίζει όμως ότι όλα αυτά αξίζουν τον κόπο.

Ο Peterson είπε ότι άρχισε να ερωτεύεται τη μητέρα του μια εβδομάδα μετά τη συνάντησή τους. Ισχυρίζεται ότι καθώς μεγάλωσε με θετούς γονείς, ποτέ δεν είδε πραγματικά την Mares ως μητέρα του, ενώ υποστηρίζει ότι αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση δεν ήταν εκείνη.

Εκτός από τα νομικά προβλήματα, το ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει επίσης φίλους, γείτονες, μέλη της οικογένειας και την ευρύτερη κοινότητα.

Η Mares μάλιστα έχει δεχθεί επιθέσεις έξω από το σπίτι της και απειλές κατά της ζωής της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share