Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Πριν πεθάνει ο παππούς έβγαλε αυτή την φωτογραφία - Αυτό που κρατάει στα χέρια του, ραγίζει καρδιές!

Θα δακρύσετε...

13 Ιουνίου 2021 16:14
Πριν πεθάνει ο παππούς έβγαλε αυτή την φωτογραφία - Αυτό που κρατάει στα χέρια του, ραγίζει καρδιές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ιστορία αυτού του ηλικιωμένου ζευγαριού έρχεται να μας θυμίσει, ότι υπάρχει πραγματική αγάπη και στις μέρες μας. Λίγα λεπτά πριν πεθάνει αυτός ο παππούς κράταγε στα χέρια του το πιο πολύτιμο πράγμα που είχε στην ζωή του!

O Αλεξάντερ και η Τζανέτ Τοσκο ζούσαν στην Καλιφόρνια. Κι όσο για τον παρελθοντικό χρόνο, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Λέμε ζούσαν, γιατί δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Αυτό το ζευγάρι έζησε μαζί 75 ολόκληρα χρόνια και πέθανε και μαζί! Έφυγε αγκαλιασμένο και αγαπημένο μέχρι τέλους! Η ιστορία τους συγκινεί, όπως και αυτού του παππού, που έπιασε για τελευταία φορά το χέρι της γυναίκας του, η οποία πέθανε λεπτά μετά στο ίδιο νοσοκομείο...

Οι 95χρονοι ηλικιωμένοι γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν, όταν ήταν μόλις 8 ετών! Παντρεύτηκαν το 1940 κι από τότε έζησαν μαζί, ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι.

Πριν πεθάνει ο παππούς έβγαλε αυτή την φωτογραφία - Αυτό που κρατάει στα χέρια του, ραγίζει καρδιές!

Πριν λίγες βδομάδες ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Δεδομένου ότι η Τζανέτ είχε κι αυτή πρόβλημα με την υγεία της, το ζευγάρι αποφασίστηκε να νοσηλευτεί σε διπλανά κρεβάτια. Κρεβάτια που ένωσαν για να είναι ακόμη και στον πόνο μαζί.

75 χρόνια μετά, πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, όπως ακόμα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που βρίσκοναι στην επέτειο των 80 χρόνων στο δωμάτιο του νοσοκομείου, για να τους χωρίσει μόνο ο θάνατος! “Περίμενε με, θα έρθω σύντομα κοντά σου”, είπε η Τζανέτ στον Αλεξάντερ λίγο πριν εκείνος φύγει.

Έμειναν 75 χρόνια μαζί και δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει! “Οι καρδιές τους χτυπούσαν σαν μία, από τότε που τους θυμάμαι” λέει η κόρη τους,Έιμι. Η υγεία της Τζανέτ χειροτέρευσε αισθητά από τη στιγμή που ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του. Ίσως ένιωθε με κάποιο τρόπο πως το τέλος του πλησιάζει και δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του. Έζησαν όλη τους τη ζωή μαζί και θα έφευγαν και μαζί. Κι έτσι έγινε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share