Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της! (Video)

Κατέφυγε στην αστυνομία

13 Ιουνίου 2021 12:33
27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. Επίσης, μια 33χρονη μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν - Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να δακρύσετε... (Video).

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη - Αυτό που είδαν... (Video)

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε με το στόμα ανοικτό! Συγκεκριμένα, ένα κινηματογραφικό συνεργείο επισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.

«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις συνθήκες ζωής της. Ο μεγαλύτερος αγώνας της είναι να περνά η ώρα χωρίς να βαριέται τελείως. Ενώ, ένας 89χρονος, βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ζει μόνος του και πληρώνει μία γυναίκα να τον προσέχει στο σπίτι. Νόμιζε ότι άρχισε να χάνει τα λογικά του αλλά...

«Ξέρετε τι κάνω; Μη γελάσετε», εξηγεί η Tony. «Παίρνω την άχρηστη αλληλογραφία και την ανοίγω. Αφού την ανοίξω, την κόβω σε μικρά κομμάτια και τη βάζω σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια.» Μετά κρυφογελάει πριν παραδεχτεί: «Πρέπει να κάνω κάτι, αλλιώς θα τρελαθώ». Κάποιος πρέπει να της δείξει το Facebook.

Δείτε το βίντεο και σχολιάστε:

Εκνευρισμένος οδηγός κορνάρει επίμονα σε γιαγιά που περνάει τη διάβαση - Η εκδίκησή της; Επική! (Video)

Γιαγιά: Όταν κάποιοι περαστικοί έτυχε να γίνουν μάρτυρες του παρακάτω σκηνικού, ξέσπασαν σε γέλια. Μια ηλικιωμένη κυρία θέλει να περάσει μια διάβαση πεζών, αλλά τυχαίνει να συναντήσει έναν ανυπόμονο οδηγό. Η γυναίκα λόγω μεγάλης ηλικίας αποκοιμιέται και ο οδηγός την ξυπνάει κορνάροντας και γκαζώνοντας μπροστά της. Όμως ο οδηγός, τα έβαλε με τη λάθος γιαγιά!

Φαίνεται πως η γιαγιά έχει μάθει να αντιμετωπίζει τέτοια άτομα και δεν έχει όρεξη για πειράγματα. Δείτε την να του ανταποδίδει την πιο ξεκαρδιστική κίνηση! y his games. Watch her make small steps over the crosswalk and nonchalantly make the most hilarious response you’ve ever seen.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το βίντεο είναι απλό: Μερικές φορές πρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις, ανεξαρτήτως ποιος προσπαθεί να σε σταματήσει. Δείτε την απίστευτη γιαγιά να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της! Παράλληλα δείτε και μια 50χρονη γιαγιά που έχασε 31,5 κιλά χωρίς να κάνει γυμναστική και η αλλαγή της είναι εξωπραγματική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share