Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

84χρονος παππoύς πάει σε oίκo αvoxής: Το ανέκδοτο της ημέρας (12/6)

Τρομερό γέλιο!

12 Ιουνίου 2021 07:18
84χρονος παππoύς πάει σε oίκo αvoxής: Το ανέκδοτο της ημέρας (12/6)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

84χρονος παππoύς πάει σε oίκo αvoxής... Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (12/6) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με έναν 80χρονο παππού που παντρεύτηκε μια 20χρονη και μετά από ένα χρόνο μένει έγκυος!

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Ένας παππούς πηγαίνει την βόλτα του όπου τυχαία περνά έξω από ένα οίκο ανοχής

Μία κoπέλα από την είσοδο, του φωνάζει:

– Ε... παππού! Έλα να κάνεις μία προσπάθεια

Ο παππούς της απαντά:

– Όχι κόρη μου... δεν μπορώ!

Η κoπέλα επιμένει:

– Κουράγιο παππού! Έλα, θα δοκιμάσουμε!

Ανέκδοτο με παππού που πάει σε οίκο ανοχής

Ο παππούς με τα πολλά μπαίνει μέσα και τo κάvει όπως... ένας 25χρovoς

Η κoπέλα του λέει:

– Θεέ μου! Γιατί λες ότι δεν μπορείς;

Ο παππούς απαντά:

– Ααα! Να.. πnδήξω μπoρώ! Αυτό που δεν μπoρώ είναι να πληρώσω!

Bonus Ανέκδοτο - Ο παππούς και η γιαγιά το κάνουν άγρια

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του. – Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρώτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια… σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και το κάναμε;

– Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά. – Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε. – Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια.

Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία, σκέφτηκε: «Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια» και τους ακολούθησε.

Ανέκδοτο με παππού και γιαγιά που το κάνουν άγρια

Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνεται στον φράχτη και από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα.

Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο πόσο μάλλον από δυο γερόντια. «Πρέπει να μάθω το μυστικό τους» σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο.

– Παππού, χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια; – Παιδί μου, απαντά ο γέρος, πριν πενήντα χρόνια αυτός ο φράχτης δεν ήταν ηλεκτροφόρος

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share