Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας φαίνεται «βυθισμένο» στο τσιμέντο - Αν προσέξουμε λίγο καλύτερα την φωτογραφία θα δούμε ότι...

Απίστευτη λήψη με μυστήριο...

8 Ιουνίου 2021 19:32
Το κοριτσάκι της φωτογραφίας φαίνεται «βυθισμένο» στο τσιμέντο - Αν προσέξουμε λίγο καλύτερα την φωτογραφία θα δούμε ότι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογραφίες που μας... εξάπτουν την περιέργεια έχουμε δει πολλές, όπως αυτήν ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο φαίνεται να παρακολουθεί το κινητό της, ενώ βρίσκεται «κολλημένη» στο τσιμέντο.

Παρόλο που για κάποιους η εξήγηση της παράξενης φωτογραφίας ήταν προφανής, πολλοί ήταν εκείνοι που... τα έχασαν βλέποντας την μικρούλα σε αυτήν την κατάσταση, σπάζοντας το κεφάλι τους για να καταλάβουν τι ακριβώς απεικονίζεται, με την ιστορία ενός νεογέννητου κοριτσιού παράλληλα να συγκλονίζει.

Σύμφωνα με τη New York Post, ένα από τα πολλά site που αναπαρήγαγαν την επίμαχη εικόνα, ένας χρήστης του Reddit πόσταρε την παράξενη φωτογραφία πριν από περίπου δυο εβδομάδες με τη λεζάντα «Πού είναι η υπόλοιπη κόρη μου; Εγώ βλέπω τι συμβαίνει. Εσύ;».

Κορίτσι στο τσιμέντο

Ποια είναι η οφθαλμαπάτη με το κοριτσάκι στο τσιμέντο;

Στη φωτογραφία βλέπουμε το κοριτσάκι ντυμένο στα ροζ να κοιτάει συγκεντρωμένο ένα παιχνίδι που κρατάει στα χέρια του, όμως το κάτω μέρος του σώματός του δείχνει «βυθισμένο μέσα στο τσιμέντο», σαν σε... κινούμενη άμμο.

Η φωτογραφία σχολιάστηκε αρκετά στα social media, σύμφωνα με τη New York Post. «Με έχει πιάσει πονοκέφαλος, απλά δεν μπορώ να δω τι συμβαίνει» γράφει ένας μπερδεμένος χρήστης στο Twitter. «Μου πήρε περίπου ένα λεπτό να το καταλάβω» σημειώνει ένας άλλος. Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που... έλυσαν αμέσως τον γρίφο και έσπευσαν να διαφωτίσουν και τους υπόλοιπους, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να υποδείξουν με μια κόκκινη γραμμή τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από την οπτική ψευδαίσθηση.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, γίνεται προφανές ότι το κοριτσάκι στέκεται πίσω ακριβώς από έναν χαμηλό τοίχο που είναι φτιαγμένος από το ίδιο υλικό με τον διάδρομο όπου στέκεται. Όλο το προσκήνιο της φωτογραφίας βρίσκεται σε ένα υψηλότερο επίπεδο, παρόλο που εκ πρώτης όψεως δείχνει στο ίδιο επίπεδο με το φόντο. Την ψευδαίσθηση ενισχύει ο αγκώνας της μικρούλας που ακουμπάει στο τσιμεντένιο διαχωριστικό, κάνοντάς τη να δείχνει... βυθισμένη στο τσιμέντο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share