Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Στην αρχή νομίζαμε ότι αυτή η φωτογραφία είναι ψεύτικη - Όταν κοιτάξαμε λίγο καλύτερα μείναμε άφωνοι!

Απίστευτο!

8 Ιουνίου 2021 12:19
Στην αρχή νομίζαμε ότι αυτή η φωτογραφία είναι ψεύτικη - Όταν κοιτάξαμε λίγο καλύτερα μείναμε άφωνοι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να τραβήξετε πανοραμική φωτογραφία; Αν ενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία στο κινητό σας, μπορείτε να χωρέσετε πολύ περισσότερα σε μια φωτογραφία από ότι συνήθως. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να φωτογραφίσετε τοπία ή ένα δωμάτιο σε 360 μοίρες.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα με τις πανοραμικές φωτογραφίες τα κινούμενα αντικείμενα. Όπως θα δείτε, τα αποτελέσματα μερικές φορές είναι παράξενα. Δείτε μερικές απόπειρες για πανοραμική φωτογραφία με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Παράλληλα δείτε άλλη μια περίεργη φωτογραφία με μια γυναίκα που την έδιωξαν από το εστιατόριο λόγω της εμφάνισής της.

Παραμορφωμένος άνθρωπος

Παραμορφωμένος σκύλος

Παραμορφωμένη φωτογραφία

Παραμορφωμένο ζευγάρι

Ανέβασε αυτή την φωτογραφία και όλοι άρχισαν να την κράζουν... Δείτε τι γίνεται από πίσω και θα "μείνετε"!

Αυτή η κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα προκαλούσε τέτοιο κύμα οργής. Ο λόγος ήταν βέβαια αυτό που κρυβόταν από πίσω.

Η Αλίσσα Μπορντελόν δεν το σκέφτηκε και πολύ πριν κοινοποιήσει μια σέλφι που τράβηξε φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα. Θέλοντας να δείξει την εμφάνιση της, την τράβηξε στα γρήγορα και την ανέβασε το Twitter, αλλά άρχισαν να την βρίζουν. Το ίδιο συνέβη και σε μια μητέρα που δημοσίευσε την φωτογραφία του γιου της, και τα σχόλια που δέχθηκε δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.

Ποιος είναι ο λόγος;

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο γυαλιστερό, μαύρο φόρεμα της, αλλά πολλοί δεν κατάφεραν να επικεντρωθούν σε αυτό για έναν λόγο: στο δωμάτιο της επικρατεί χαμός.

Το πάτωμα στο δωμάτιο της Αλίσσα είναι καλυμμένο με πράγματα εκτός από το σημείο στο οποίο στέκεται. Υπάρχουν παπούτσια, ρούχα, συσκευασίες από τρόφιμα, χαρτομάντιλα και πολλά καλλυντικά σκορπισμένα στο πάτωμα.

Παρ’όλο που όλοι αποφεύγουμε το συμμάζεμα, πολλοί έκαναν παρατήρηση στην Αλίσσα για το ακατάστατο δωμάτιο της. “Θεέ μου, δες αυτό το δωμάτιο. Προσεύχομαι για όποιον σε παντρευτεί”, έγραψε κάποιος.

Ανέβασε αυτή την φωτογραφία και όλοι άρχισαν να την κράζουν...

“Είμαι περίεργος πώς γίνεται το δωμάτιο της να δείχνει τόσο ακατάστατο κι εκείνη τόσο περιποιημένη”, γράφει ένας άλλος. Κάποιοι ανέφεραν ότι το δωμάτιο της μοιάζει με εικόνα από παιχνίδι παρατηρητικότητας.

Το δωμάτιο της μπορεί να είναι ακατάστατο, αλλά πολλοί συμφωνούν ότι και το δωμάτιο τους έχει υπάρξει κάπως έτσι σε κάποια στιγμή. Η Αλίσσα δημοσίευσε ακόμα μία σέλφι από το ακατάστατο δωμάτιο της, αποδεικνύοντας ότι ότι η ακαταστασία δεν την απασχολεί και πολύ.

Αλλά όπως σχολίασε κάποιος, η Αλίσσα είναι αρκετά περιποιημένη όσον αφορά την εμφάνιση της. Το μακιγιάζ της είναι πάντα άψογο και φοράει εντυπωσιακά ρούχα. Εσείς είχατε ποτέ το δωμάτιο σας τόσο ακατάστατο;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share