Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει... Δείτε το σώμα της και θα σοκαριστείτε (Video)

Απιστευτο!

7 Ιουνίου 2021 08:31
80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει... Δείτε το σώμα της και θα σοκαριστείτε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει το ίδιο πράγμα κάθε μέρα και μόλις δείτε το σώμα της και θα σοκαριστείτε! Συγκεκριμένα, η 80χρονη Cathie Jung έχει μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες για ένα πολύ παράξενο χόμπι. Όλα ξεκίνησαν όταν η αγάπη της για τα βικτοριανά ρούχα την έβαλε μέσα στον κόσμο των κορσέδων. Το 1986 και έχοντας την υποστήριξη του άντρα της, Bob, αποφάσισε να μειώσει το μέγεθος της μέσης της.

Μετά τον γάμο τους το 1959, η Cathie και ο Bob ανακάλυψαν πως τους αρέσουν οι λεπτές μέσες. Ωστόσο, είδαν πως και άλλοι άνθρωποι είχαν παρόμοιο γούστο μετά από ένα ταξίδι τους το 1983, που τους έδωσε θάρρος να πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα τρία χρόνια μετά. Ενώ, ένας 23χρονος παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του, 5 χρόνια μετά όμως τον γάμο τους πέθανε η αγαπημένη του και πλέον απαιτεί από το κράτος σύνταξη χηρείας!

Η μέση της πλέον είναι 38 εκατοστά

Η μέση της αρχικά ήταν 66 εκατοστά. Για να την μικρύνει, άρχισε να φοράει κορσέδες το απόγευμα και μία ζώνη γυμναστικής τη νύχτα. Χρόνο με τον χρόνο, η μέση της γινόταν όλο και μικρότερη. Ο άντρας της, Bob, γιατρός, την εξέταζε για να δει αν αυτή η διαδικασία έκανε ζημιά στα όργανά της. Τα όργανα δεν άλλαξαν περισσότερο από όταν μία γυναίκα είναι έγκυος.

Η Cathie πλέον φοράει κορσέδες 24 ώρες τη μέρα. Μετά από 35 χρόνια, έχει κάνει την μέση της να είναι μόλις 38 εκατοστά! Για τις προσπάθειές της έχει πάρει τον τίτλο του "ατόμου με την μικρότερη περιφέρεια". Αυτή της η προσπάθεια έχει παραμορφώσει το σώμα της αλλά αυτό κάνει πολύ χαρούμενους εκείνη και τον άντρα της.

Μία από τις κόρες της όμως δεν επικροτεί την εκκεντρικότητά της. Εκτός από την κόρη της, αντιμετωπίζει καθημερινά και άλλα προβλήματα.

"Είναι δύσκολο να κάνεις αρκετά καθημερινά πράγματα, όπως το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να δω καλά ή να αντιδράσω καλά. Επίσης, μπορώ να κάτσω άνετα μόνο σε συγκεκριμένες καρέκλες. Μετά είναι και το κοινωνικό πρόβλημα. Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι πως η λεπτή μέση είναι όμορφη".

Χρειάζεται πάρα πολύ ώρα για να ντυθεί κάθε μέρα και αντιμετωπίζει χρόνια δερματικά προβλήματα! Ενώ πολλοί δεν καταλαβαίνουν το πάθος τους, εκείνη είναι περήφανη για την λεπτή της μέση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share