Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Πήγε για κούρεμα όταν όμως είδαν αυτό στο κεφάλι του έμειναν άφωνοι

Απίστευτο και όμως αληθινό

1 Ιουνίου 2021 11:16
Πήγε για κούρεμα όταν όμως είδαν αυτό στο κεφάλι του έμειναν άφωνοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο γεγονός έγινε σε κουρείο όπου ένας κουρέας ανακάλυψε κάτι απίστευτο στο κεφάλι του ατόμου που κούρευε. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία αληθινή ιστορία η οποία σχετίζεται με έναν ηλικιωμένο άνδρα. Ο 82χρονος Τζέιμς Μακένζι πήγε για καλή του τύχη στο κομμωτήριο.

Ο λόγος ήταν για να κόψει φυσικά τα μαλλιά του. Όμως, η κομμώτριά του, Κέρριν Τέιλορ παρατήρησε κάτι παράξενο πίσω από το αυτί του. Ήταν φανερό πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Στη συνέχεια η υπάλληλος είπε στον Τζέιμς να πάει να το ελέγξει σε ένα γιατρό. Ο όγκος που είχε στο αυτί του, ο ηλικιωμένος άνδρας, ήταν ορατός και με γυμνό μάτι.

Μάλιστα, επειδή φοβήθηκε πως δεν θα το έκανε, επικοινώνησε και με κάποιον από το οικογενειακό του περιβάλλον για να το πει. Έτσι, τον πήγαν στον γιατρό. Εκείνος επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για όγκο. Ο ηλικιωμένος άνδρας έκανε αφαίρεση του όγκου. Επίσης δείτε την αντίδραση ενός πατέρα όταν είδε το κούρεμα που έκαναν στο γιό του.

Απίστευτο αυτό που αντίκρισε μία κουρέας στο κεφάλι ενός ηλικιωμένου άνδρα

Ο όγκος βρισκόταν πίσω από το αυτί του άνδρα

Η κόρη του είπε πως δεν είχε μιλήσει ποτέ πριν με την Κέρριν, την κομμώτρια, αλλά την είχε ακούσει από την μητέρα της, η οποία κουρευόταν εκεί. Μάλιστα, στον πατέρα της (ο οποίος είχε και τον όγκο) είχε κάνει δωρεάν το πρώτο του κούρεμα μετά τον θάνατο της συζύγου του, επειδή εκείνος ήταν ράκος ψυχολογικά.

Όπως είπε η κόρη του, η κομμώτρια είδε πως ο όγκος βρισκόταν πίσω από το αυτί του πατέρα της. Μάλιστα, εκείνος της παραδέχτηκε πως όντως σε εκείνο το σημείο υπήρχε κάτι που τον ενοχλούσε. Έτσι, η Κέρριν χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε τους δικούς του.

Μετά το κούρεμα μεταφέρθηκε «εσπευσμένα» στην εντατική

Ο Dave Tyler είναι ο πατέρας δύο παιδιών και ηχολήπτης που έχει δουλέψει με μερικούς από τους πιο γνωστούς μουσικούς, αλλά κατέληξε να παλεύει για τη ζωή του αφού πήγε για κούρεμα. Όπως είπε: ‘Ήταν μία Δευτέρα του Μαρτίου του 2011 όταν είχα πάει για κούρεμα. Θυμάμαι που μου έβαλαν μία λεπτή πετσέτα κάτω από τον λαιμό.

Θυμάμαι την κοπέλα που μου έπλενε τα μαλλιά να με ρωτάει εάν αισθανόμουν άνετα, αλλά όπως ξέρουν όσοι έχουν πλύνει τα μαλλιά τους σε κομμωτήριο, δεν είναι ποτέ άνετη αυτή η θέση". Τρεις μέρες μετά, ενώ ήταν στην δουλειά, ένιωσε ζαλάδα και λιποθύμησε. Ένιωσε μουδιασμένο το μισό του σώμα και η όρασή του έγινε θολή.

Όταν προσπάθησε να πιει λίγο νερό, κατάλαβε πως δεν μπορούσε να καταπιεί και πως το νερό πήγαινε στα πνευμόνια του. Κατέληξε στην εντατική ενός νοσοκομείου του Λονδίνου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε πάθει εγκεφαλικό.

Κατάλαβαν πως ο κατά τα άλλα υγιής 45χρονος είχε πάθει αυτό που είναι γνωστό ως ‘"το σύνδρομο του ινστιτούτου ομορφιάς". Παράλληλα δείτε και ποια είναι η πιο ύπουλη μορφή καρκίνου, αν έχεις αυτά τα συμπτώματα τότε πρέπει να πας άμεσα στο γιατρό.

Μετά το κούρεμα μεταφέρθηκε «εσπευσμένα» στην εντατική

Ο κίνδυνος οφείλεται στην σπονδυλική αρτηρία

Ο κίνδυνος στις περιπτώσεις αυτές οφείλεται στην σπονδυλική αρτηρία που βρίσκεται στο πίσω μέρος του λαιμού, από την οποία μεταφέρεται αίμα στον εγκέφαλο. Αυτές οι αρτηρίες μπλοκάρονται χάρη στην παράξενη στάση στην οποία πλένουν τα μαλλιά στα κομμωτήρια.

Ενώ αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες, έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά τα τελευταία 20 χρόνια. Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει την ιδανική στάση στην οποία πρέπει να πλένονται τα μαλλιά στο κομμωτήριο έτσι ώστε να μην πιέζονται οι αρτηρίες του εγκεφάλου, ειδικά εκείνη του λαιμού.

Αφού έκανε μήνυση στο κομμωτήριο, ο Dave συμβιβάστηκε με £90,000, αν και η βλάβη που έπαθε είναι μόνιμη. Ήταν για μήνες στο νοσοκομείο και τώρα δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς μπαστούνι. Δεν μπορεί να οδηγήσει και υποφέρει από διπλή όραση. Επίσης έχει διάφορα προβλήματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του που του προκαλούν πόνο.

Όπως είπε στο The Mirror:

"Το πώς είμαι τώρα είναι το πώς θα είμαι από εδώ και εμπρός. Πάντα προσπαθώ να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες αλλά αυτή τη φορά το αντίκτυπο ήταν μεγάλο. Η μικρότερη κόρη μου πρόσφατα αναστατώθηκε επειδή δεν θα μπορώ πλέον να πηγαίνω βόλτα μαζί της σε έδαφος που δεν είναι αρκετά ομαλό.’

Φαίνεται πως δεν του έχει μείνει πικρία αλλά θέλει να προειδοποιήσει όλο τον κόσμο γι' αυτό τον κίνδυνο. Συμβουλεύει να πλένουμε τα μαλλιά μας κοιτώντας προς τα μπροστά, έτσι ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να μπλοκαριστούν οι αρτηρίες. Ελπίζει επίσης οι κομμωτές να εκπαιδευτούν και να μάθουν τους πιθανούς κινδύνους".

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share