Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Black Vault: Όλα τα έγγραφα της CIA για τα UFO - Τι αναφέρουν & η ομολογία από πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου

«Υπάρχει κάτι στον ουρανό και δεν έχουμε ιδέα τι πρέπει να κάνουμε»

27 Μαΐου 2021 08:22
Black Vault: Όλα τα έγγραφα της CIA για τα UFO - Τι αναφέρουν & η ομολογία από πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η CIA έχει στη διάθεση της πολλά έγραφα σχετικά με τα UFO, καθώς η μυστική υπηρεσία τα εξετάζει από τη δεκαετία του 1980. Επίσης, δείτε την έκθεση του Πεντάγωνου για την «μεγάλη αποκάλυψη» της ύπαρξής τους.

Ήδη, η ιστοσελίδα «Black Vault» περιέχει αρκετά έγγραφα. Ο Τζον Γκρίνγουαλντ Τζούνιορ, που έχει αναλάβει τον ιστότοπο, λέει ότι περιέχει όλα όσα διαθέτει η CIA για τα UFO.

Ο όρος «Μη Αναγνωρισμένα Ιπτάμενα Αντικείμενα» προτιμάται από την αμερικανική κυβέρνηση για ιπτάμενα αντικείμενα για τα οποία οι ειδικοί δεν μπορούν αμέσως να ταυτοποιήσουν ή να εξηγήσουν.

Πολλά απ’ αυτά ενδέχεται να οφείλονται σε αντικατοπτρισμούς του φωτός ή για λάθη στα όργανα των πιλότων. Ωστόσο κάποια από αυτά αποτελούν αντικείμενα έρευνας από το Πεντάγωνο.

Όλα τα έγγραφα της CIA για τα UFO

Ο Γκρίνγουολντ, που ξεκίνησε την έρευνα για τα σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης το 1996, όταν και ήταν 15 ετών, δήλωσε ότι θα προσφύγει κατά της CIA για να απελευθερώσει τα αρχεία για δεκαετίες. Μάλιστα, υποστήριξε ότι για δεκαετίες πολεμά να πάρει επιπλέον αρχεία που διαθέτει η CIA. Τελικώς τα κατάφερε.

«Έλαβα ένα μεγάλο κουτί, με εκατοντάδες σελίδες και πρέπει να σκανάρω μία προς μία κάθε φορά».

Ο Γκρίνγουολντ αναρτά τα αρχεία στο website Black Vault. Ανάμεσα στις σελίδες υπάρχει μια μυστήρια έκρηξη σε μία μικρή πόλη της Ρωσίας. Οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι είδαν μια «κινούμενη φλογερή σφαίρα», και πιθανολόγησαν UFO. Οι στρατιωτικοί της περιοχής κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για έκρηξη που οφειλόταν σε απόθεμα νιτρικού αμμωνίου. Η έρευνα της CIA ήταν ασαφής.

Ένα άλλο αρχείο αφορά μία διαμάχη με φυγά από τη Βοσνία που υποστήριξε ότι ήρθε σε επαφή με εξωγήινους.

Πάντως, ο Γκρίνγουολντ υποστηρίζει ότι η δημοσίευση των αρχείων αποτελεί ζήτημα δημόσιου συμφέροντος και σημειώνει ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν.

Οι ΗΠΑ εκπονούν έκθεση για τα UFO

Η δημοσίευση έρχεται έξι μήνες πριν την αναφορά για τα UFO που πρόκειται να δημοσιοποιήσει η αμερικανική κυβέρνηση. Το Πεντάγωνο και οι μυστικές υπηρεσίες θα πρέπει να αποκαλύψουν τέτοιου είδους πληροφορίες, μετά από νομοσχέδιο που είχε υπογράψει ο Ντόναλντ Τραμπ για την οικονομική ανακούφιση των πολιτών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι ειδικοί των μυστικών υπηρεσιών έχουν 180 μέρες για να διαμορφώσουν μια επίσημη αναφορά για σημάδια ή μυστήρια αεροσκάφη κοντά σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, που αργότερα θα βγει στη δημοσιότητα.

Ομολογία από πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου: «Υπάρχει κάτι στον ουρανό και δεν έχουμε ιδέα τι πρέπει να κάνουμε»

«Υπάρχει κάτι στον ουρανό που δεν ξέρουμε τι είναι αλλά είναι εκεί». Αυτή η ωμή παραδοχή ανήκει όχι δε κάποιο τυχαίο άτομο, άλλα στον πρώην επικεφαλής του προγράμματος εναέριων απειλών του αμερικανικού Πενταγώνου Luis “Lue” Elizondo.

Ο πρώην αξιωματούχος μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ δήλωσε ότι σε μια επικείμενη έκθεση που συντάσσεται και πρόκειται να παραδοθεί στο αμερικανικό Κογκρέσο για τα UAP, όπως αποκαλούνται πλέον τα UFO, ή αλλιώς Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα, εάν αποδειχθεί ότι οι ΗΠΑ έχουν μείνει τόσο πολύ πίσω τεχνολογικά από κάποιον αντίπαλο, τότε θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με την μεγάλη καταστροφή που έπαθαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Η έκθεση που πρόκειται να δημοσιευτεί τον ερχόμενο Ιούνιο είναι από εντολή που είχε δώσει ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, ο ίδιος όμως λέει πως δεν επαρκεί ο χρόνος:

«Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να γράψουμε την έκθεση για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι 180 ημέρες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αρκετές για να μια ακριβή έκθεση για ένα φαινόμενο που διαρκεί δεκαετίες ολόκληρες και που το Κογκρέσο δικαιούται να έχει»

Σύμφωνα με τον ίδιο η έκθεση πρόκειται να παρουσιάσει συμβάντα όπως αυτά του 2004 και 2014 από τις εμφανίσεις UAP που καταγράφηκαν από το αμερικανικό Ναυτικό, όπως και ορισμένα νέα στοιχεία γύρω από τις εμφανίσεις ¨μαύρων τριγωνικών» ιπτάμενων αντικειμένων σ διάφορα μέρη του κόσμου.

"Δεν είμαι τύπος που πιστεύει στα άγνωστα αντικείμενα. Είμαι ερευνητής και απλώς παρουσιάζω στοιχεία και δεδομένα", δήλωσε ο Elizondo στην US Sun.

«Υπάρχει κάτι στους ουρανούς μας. Δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν ξέρουμε πως λειτουργεί. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Δεν ξέρουμε ποιος είναι πίσω από αυτό. Δεν ξέρουμε τις προθέσεις τους και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για αυτό», πρόσθεσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share