Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Μοιάζει σαν έναν 81χρονο παππού - Μόλις δείτε τι κρύβεται από πίσω θα πάθετε σοκ

Απίστευτο και όμως αληθινό!

18 Μαΐου 2021 08:45
Μοιάζει σαν έναν 81χρονο παππού - Μόλις δείτε τι κρύβεται από πίσω θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη φωτογραφία μοιάζει με έναν 81χρονο παππού. Τι πραγματικά συμβαίνει όμως και τι κρύβεται; Το να προσπαθήσει κάποιος να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο ή με πλαστό διαβατήριο έχει συμβεί αρκετές φορές. Το να αλλάξει εμφάνιση για να μην τον καταλάβουν, έχει συμβεί σε αρκετές… ταινίες.

Γιατί η ιστορία αυτή σαν σενάριο ταινίας είναι. Αλλά επειδή, όλα βγαλμένα από τη ζωή είναι, συμβαίνει που και που και στην πραγματικότητα. Όπως στην περίπτωση ενός 32χρονου ο οποίος μεταμφιέστηκε σε 81χρονο, επειδή είχε πλαστό διαβατήριο και ήθελε να ταξιδέψει από την Ινδία στην Αμερική.

Ο Jay Patel, 32 ετών, φορούσε μια περίπλοκη μεταμφίεση που περιελάμβανε έναν λευκό χιτώνα, ένα τουρμπάνι, μια ψεύτικη λευκή γενειάδα και μια αναπηρική πολυθρόνα καθώς προσπάθησε να πετάξει στη Νέα Υόρκη από το διεθνές αεροδρόμιο της Ινδίας Indira Gandhi.

Χρησιμοποιώντας ένα πλαστό διαβατήριο με το όνομα Amrik Singh, ο Patel πέρασε επιτυχώς τόσο την αρχική προβολή ασφαλείας όσο και τον πάγκο μετανάστευσης, πριν η ασφάλεια τον σταματήσει για ανάκριση στο τερματικό σταθμό 3. Παράλληλα δείτε και τι συνέβη σε έναν παππού, ο οποίος βρήκε 1.900 ευρώ στο ΑΤΜ.

Μοιάζει σαν έναν 81χρονο παππού

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την πραγματική του ταυτότητα

Ένας εκπρόσωπος της Κεντρικής Δύναμης Βιομηχανικής Ασφάλειας της Ινδίας ανέφερε πως τους φάνηκε ύποπτο επειδή η φωνή του δεν ταιριάζει με την ηλικία του. «Παρά τα γκρίζα μαλλιά του, το δέρμα του φάνηκε να είναι αρκετά νεανικό, καθώς δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ρυτίδες στο πρόσωπό του». Η ασφάλεια επίσης υποπτεύθηκε όταν ο Patel αρνήθηκε να σηκωθεί από την καρέκλα του.

«Το έθεσε σαν να ήταν ανίκανος», δήλωσε στο CNN ο ανώτερος αξιωματούχος της CISF, ο Shrikant Kishore. Η ασφάλεια παρατήρησε επίσης ότι, αν και τα μαλλιά του ήταν λευκά, οι ρίζες του ήταν μαύρες. Οι αξιωματικοί τον έβαλαν σε μια εντατικότερη προβολή ασφαλείας και ανακάλυψαν την πραγματική του ταυτότητα, αφού ο Πατέλ παρέδωσε το διαβατήριό του που ανέφερε ότι γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1939.

Ο Κισόρε δήλωσε: «Σίγουρα δεν ήταν 80 χρονών. Το δέρμα του ήταν νεότερου ατόμου ». Σύμφωνα με τον Newsweek, ο Patel είπε ότι έχει πάρει δουλειά στις ΗΠΑ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει βίζα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share