Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

89χρονη γιαγιά ήταν ετοιμοθάνατη - Αυτό που έκανε ο 31χρονος γείτονάς της θα σας σοκάρει

Απίστευτο και όμως αληθινό!

17 Μαΐου 2021 14:06
89χρονη γιαγιά ήταν ετοιμοθάνατη - Αυτό που έκανε ο 31χρονος γείτονάς της θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 89χρονη γιαγιά ήταν ετοιμοθάνατη. Αυτό που έκανε, όμως ο 31χρονος γείτονάς της θα σας σοκάρει. H Norma Cook και ο Chris Salvatore είναι ένα ασυνήθιστο δίδυμο και γνωρίστηκαν πριν από περίπου 5 χρόνια. Ο Chris, είναι ένας 31χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ και η Norma, είναι η 89χρονη γειτόνισσά του. Πλέον είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Μπορεί να τους χωρίζουν 58 χρόνια, αλλά έτυχε να ζουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στο δυτικό Χόλιγουντ. Η Norma, που πάσχει από λευχαιμία, κατέληξε να περάσει μερικούς μήνες στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή της, έχοντας πνευμονία και αναπνευστικά προβλήματα. Οι γιατροί είπαν στον Chris ότι πιθανόν δε θα ζούσε μέχρι τις γιορτές, αλλά η Norma τους διέψευσε. Παράλληλα δείτε και άλλη μια περίεργη ιστορία με μια γιαγιά, της οποίας της έδωσαν μια περίεργη συσκευή... αυτό που ακολούθησε μετά θα σας σοκάρει!

89χρονη γιαγιά ήταν ετοιμοθάνατη - Αυτό που έκανε ο 31χρονος γείτονάς της θα σας σοκάρει

Ο Chris ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει οικονομικά την Norma

Οι γιατροί δεν επέτρεψαν στη Norma να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι της, εκτός και αν είχε 24ωρη φροντίδα. Κάτι τέτοιο όμως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να το αντέξει οικονομικά. Έτσι ο Chris ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει οικονομικά την Norma. Αλλά αυτού του είδους η φροντίδα ήταν πολύ ακριβή και έτσι ο Chris βρήκε μια άλλη λύση. Η Norma μετακόμισε στο σπίτι του Chris.

Η συγκατοίκηση πάει καλά και η Norma έφερε ακόμα και τη γάτα της μαζί. Η Norma δεν έχει παιδιά ούτε στενούς συγγενείς να μένουν στη Καλιφόρνια, δηλώνει ότι βλέπει τον Chris σαν τον εγγονό που δεν απέκτησε ποτέ, βλέπουν μαζί ειδήσεις, συζητούν και πίνουν μαζί σαμπάνια!

«Η σαμπάνια είναι το αγαπημένο της ποτό και όταν τη πρωτογνώρισα μου πρόσφερε σαμπάνια και αμέσως δεθήκαμε. Όταν ήταν νέα είχε πολλούς φίλους γκέι, το ίδιο είμαι και εγώ, και πιστεύω αυτό την έκανε να νιώθει ασφάλεια στο σπίτι και να έχει μια τέτοια φιλία.».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share