Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Αρχικά θα νομίζετε ότι απλά ο παππούς στέκεται πάνω από το παγκάκι. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο συγκινητική

Η συγκινητική ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

13 Μαΐου 2021 12:39
Αρχικά θα νομίζετε ότι απλά ο παππούς στέκεται πάνω από το παγκάκι. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο συγκινητική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάντ Κάλντγουελ έχει μια καθημερινή ρουτίνα. Ο ίδιος την αποκαλεί τη καλύτερη στιγμή της ημέρας του.
Κάθε μέρα, με βροχή ή με χιόνι, ο ηλικιωμένος άντρας επισκέπτεται το παγκάκι που αγόρασε και αφιέρωσε στη μνήμη της γυναίκας του, η οποία απεβίωσε πριν από δύο χρόνια.

Όταν φτάσει εκεί, στέκεται για λίγο όρθιος και της μιλάει. Της λέει ότι καινούργιο συνέβη στη ζωή του και λίγο πριν φύγει, της αφήνει πάνω στο παγκάκι μια μαργαρίτα και μια δεκάρα. Πριν από δυο εβδομάδες μια χιονοθύελλα έφραξε τον δρόμο του Μπάντ προς το παγκάκι δυσκολεύοντας του την πρόσβαση. Δεν έφυγε όμως.

Έκατσε μέσα στο αυτοκίνητο του και περίμενε για αρκετές ώρες, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα βρει κάποιο τρόπο να καταφέρει να το πλησιάσει. Ώσπου τον είδαν δυο υπάλληλοι του πάρκου. Τον πλησίασαν και τον ρώτησαν τι κάνει έξω μόνος του στο κρύο. Όταν τους εξήγησε τι συμβαίνει, οι δυο υπάλληλοι δεν έχασαν χρόνο. Παράλληλα δείτε και τι συνέβη σε έναν παππού, ο οποίος βρήκε 1.900 ευρώ στο ΑΤΜ.

Παγκάκι πάππους

Παγκάκι

Η συγκινητική κίνηση των υπαλλήλων του δήμου

«Εκείνη τη στιγμή ξέραμε ότι έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να τον βοηθήσουμε να μιλήσει με την σύζυγό του», είπε ο ένας από τους υπαλλήλους στο Fox News. Έτσι ξέχασαν για λίγο ότι έκαναν μέχρι εκείνη τη στιγμή, πήραν τα φτυάρια και καθάρισαν μια μικρή διαδρομή από το χιόνι. Ήταν μια χειρονομία που ο Μπάντ δεν θα ξεχάσει πολύ σύντομα.

«Δύο νεαροί άνδρες έκαναν ένα τόσο ωραίο πράγμα για έναν γέρο!», δήλωσε ο ηλικιωμένος άντρας. Από εκείνη την ημέρα, ο Μπάντ συνεχίζει να επισκέπτεται την αγαπημένη του Μπέτυ χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, να της εξιστορεί τα νέα του και να της αφήνει μαργαρίτες.

Παππούς πηγαίνει σε παγκάκι μαζί με μια φωτογραφία της γιαγιάς του

Παππούς παγκάκι

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share