Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

22χρονες πήγαν «τσίτσιδες» στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν θα σας αφήσει άφωνους

Απίστευτο και όμως αληθινό!

13 Μαΐου 2021 11:49
22χρονες πήγαν «τσίτσιδες» στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

22χρονες πήγαν «τσίτσιδες» στο σούπερ μάρκετ! Aυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν...θα σας αφήσει άφωνους. Συγκεκριμένα, δύο YouTubers αποφάσισαν να περάσουν 24 ώρες εντελώς γυμνές, κάνοντας φάρσα σε όσους τις έβλεπαν.

Οι Λάουρεν Ντασκάλο και η Ντέσι Κίς, μαγνητοσκοπούσαν την πλάκα που έκαναν πρώτα στους κοντινότερους φίλους τους, πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν γυμνές. Ωστόσο δείτε και μία 19χρονη blogger από την Κίνα που προκάλεσε πανικό αφού άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι τους «το δίνει δωρεάν»!

Ανακοινώνοντας το σχέδιό τους στην αρχή του βίντεο, το ζευγάρι είπε στους ακόλουθούς του: «Σήμερα πρόκειται να κάνουμε πλάκες σε ανθρώπους, γυμνές», λέγοντας ότι θα κάνουν γυμνές παραγγελία φαγητού και θα βγουν έτσι έξω στο κοινό. Και πάλι, πρέπει να τονίσω ότι όλα έγιναν πλήρως γυμνά!

22χρονες πήγαν «τσίτσιδες» στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν...

Οι αντιδράσεις όσων τις αντίκρυσαν

Πρώτα στη λίστα τους για φάρσα ήταν μόνο μερικοί από τους ανυποψίαστους πλησιέστερους και αγαπημένους τους φίλους, και δεν χρειάστηκε να πάνε μακριά για να τους βρουν. Αφού έβγαλαν τα ρούχα τους, κατευθύνθηκαν κάτω όπου συναντήθηκαν με τον σύντροφο της μια, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ του και τους παρακάλεσε να φορέσουν κάποια ρούχα.

Αρνούμενες να το πράξουν, οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν την συνάντηση με το αγόρι της Ντασκάλο, Άνταμ Κουίν, και των φίλων του που δεν μπορούσαν να κρύψουν το σοκ τους με αυτό που έβλεπαν. «Τι κάνεις;» Ο Κουίν ρώτησε την κοπέλα του, πριν της πει να φορέσει κάποια ρούχα. Στη συνέχεια γύρισε σε έναν από τους φίλους του και φώναξε: «Αδερφέ, το κορίτσι μου είναι γυμνό!»

Αργότερα στο βίντεο, οι γυναίκες φαίνεται να πλησιάζουν έναν άνδρα αγοραστή, δίνοντάς του συμβουλές για το «καλύτερο είδος δημητριακών» καθώς απέτρεπε το βλέμμα του από τα γυμνά τους σώματα. Ένας άλλος περαστικός μπορεί να ακουστεί να λέει στο ζευγάρι: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογράφηση».

Χωρίς έκπληξη, το βίντεο τελειώνει με γυναίκες να του λένε ότι πρέπει να «φύγουν επειγόντως από το κατάστημα», επειδή το προσωπικό των σούπερ μάρκετ είχε απειλήσει να καλέσει την αστυνομία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share