Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Μπορεί να μοιάζει με καλλίγραμμο μοντέλο αλλά αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα είναι... Απίστευτο! (photos)

Θα πάθετε κυριολεκτικά σοκ!

13 Μαΐου 2021 10:54
Μπορεί να μοιάζει με καλλίγραμμο μοντέλο αλλά αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα είναι... Απίστευτο! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν κοιτάζουμε φωτογραφίες γυναικών στο Instagram, θαυμάζουμε την ομορφιά τους και το άψογο στυλ τους. Αλλά δεν σκεφτόμαστε καν την ηλικία αυτών των γυναικών, πιστεύοντας ότι απλά δεν μπορούν να είναι πάνω από 30 ετών. Αυτή η σκέψη όμως μας έρχεται στο μυαλό βλέποντας τις φωτογραφίες της 47χρονης Jacqueline, κάτοικο Ιταλίας.

Έχουμε γοητευτεί από τις φωτογραφίες της και τις μοιραζόμαστε μαζί σας. Σήμερα η ζωή της Jacqueline θα μπορούσε να ονομαστεί ευτυχισμένη: είναι μια επιτυχημένη blogger, είναι μοντέλο και επικεφαλής εταιρείας για τις τάσεις της μόδας που γνωρίζει 5 γλώσσες. Μπορεί να φαίνεται ότι ήταν πάντα έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η γυναίκα άρχισε να αγαπάει τον εαυτό της έπειτα από 30 χρόνια.

Μπορεί να μοιάζει με καλλίγραμμο μοντέλο αλλά αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα είναι

«Η ζωή είναι μία, βιαστείτε να κάνετε ό, τι θέλετε.»

Τώρα, το κύριο σύνθημα της ζωής της είναι: «Η ζωή είναι μία, βιαστείτε να κάνετε ό, τι θέλετε.» Μέσα από τις φωτογραφίες της, παρακινεί τους άλλους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και προωθεί την ιδέα ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στην ομορφιά.

Η ενήλικη κόρη της και οι δύο όμορφες εγγονές της νιώθουν περήφανες για την σούπερ γιαγιά τους, που η ίδια ονομάζει «συμμορία της μόδας μου.» Μια πραγματική εντυπωσιακή γυναίκα που δεν αφήνει την ηλικία να της σταθεί εμπόδιο στη ζωή της! Ωστόσο δείτε και έναν αχόρταγο καθηγητή που έγλειψε με πάθος το στήθος της γυναίκας του μπροστά στην κάμερα με τους μαθητές.

Μπορεί να μοιάζει με καλλίγραμμο μοντέλο αλλά αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα είναι... γιαγιά

Την έδιωξαν από ένα εστιατόριο εξαιτίας της εμφάνισής της - Απλά δείτε ολόκληρη την φωτογραφία…

Ένα μοντέλο και σέρφερ λέει ότι την έδιωξαν από ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια, επειδή φορούσε υπερβολικά κοντό σορτσάκι. Η Anastasia Ashley μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με την ιστορία της και αυτά είναι τα λεγόμενά της: «Ένιωσα διακρίσεις σε ένα εστιατόριο επειδή το σορτσάκι μου ήταν πολύ κοντό.

Το σορτσάκι δεν είναι πολύ κοντό και θεωρώ ότι ως γυναίκα μπορώ να επιλέγω το σορτσάκι που θέλω να φοράω και δε χρειάζομαι ένα εστιατόριο να με ντύσει και να μου πει τις κατάλληλο και τι όχι. Σας φαίνεται ακατάλληλη εμφάνιση για την Καλιφόρνια; Και δεν είναι και τόσο κοντό.» Αρκετοί ακόλουθοι της Ashley σχολίασαν στη δημοσίευσή της με πολλούς να στηρίζουν την επιλογή της εμφάνισης της.

«Είσαι τέλεια ντυμένη, απλά όχι γι” αυτούς! Αρκετά ευπρεπή εστιατόρια θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν! Μη σπαταλάς το χρόνο σου σε ένα μέρος που δε σε σέβεται!» σχολίασε ένας χρήστης. Ωστόσο δείτε άλλη μια ιστορία με μια γυναίκα που όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα - Μόλις όμως σηκώθηκε όρθια μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Την έδιωξαν από ένα εστιατόριο εξαιτίας της εμφάνισής της - Απλά δείτε ολόκληρη την φωτογραφία…

Οι απόψεις διίστανται

Άλλοι θεώρησαν ότι παραβίασε τον κώδικα ενδυμασίας του εστιατορίου και θα έπρεπε να ακολουθήσει τους κανόνες τους. «Λέγεται κώδικας ενδυμασίας, πολλά εστιατόρια/κλαμπ κτλ το υιοθετούν. Καλωσόρισες στην πραγματικότητα,» σχολίασε κάποιες άλλος. Ενώ άλλοι χρήστες πρόσεξαν ότι η Ashley δεν φορούσε καν σουτιέν, γεγονός που συνέβαλλε στην αποβολή της από το εστιατόριο.

«Όπως ανέφεραν οι άλλοι προηγουμένως, είναι προφανές ότι δε φοράς σουτιέν. Το γεγονός ότι όλοι μπορούν να δουν τις ρώγες σου πιθανόν συνέβαλλε στην απόφασή του, είτε το ανέφεραν είτε όχι,» γράφει κάποιος άλλος. Ένας εκπρόσωπος του εστιατορίου απάντησε στους ισχυρισμούς της Ashley, διαψεύδοντάς την. «Βρισκόταν εδώ, αλλά ποτέ δεν της ζητήθηκε να φύγει, αυτά είναι δικοί της ισχυρισμοί που δυστυχώς δεν ισχύουν.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share