Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο μπαρμπέρης κουρεύει τα μαλλιά με φλόγιστρο και μπαλτά

Εσύ θα το τολμούσες;

11 Μαΐου 2021 11:52
Αυτός ο μπαρμπέρης κουρεύει τα μαλλιά με φλόγιστρο και μπαλτά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο κουρέας χρησιμοποιεί διάφορες πρωτότυπες τεχνικές στα μαλλιά τω πελατών του, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι αρκετά τολμηροί.

Για να κουρέψει τους πελάτες του χρησιμοποιεί φλόγιστρο, μπαλτά, ξύλο κοπής, ακόμα και σπασμένο γυαλί.

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό για να προσελκύω περισσότερους πελάτες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αλί Αμπάς από την Λαχόρη.

«Κάθε μέρα προσπαθώ να βρω ολοένα και περισσότερους νέους τρόπους για να κόψω τα μαλλιά των πελατών μου. Όταν χρησιμοποιούσα ένα σφυρί ή μαχαίρι, ήταν ένα είδος πειράματος για μένα και εκπαιδεύτηκα για ένα χρόνο για να το τελειοποιήσω», δήλωσε ο Αμπάς σε τοπικό κανάλι.

Ο μπαρμπέρης δεν σταματάει εκεί και χρησιμοποιεί επίσης και άλλες… πρωτοποριακές μεθόδους, όπως κομμάτια σπασμένου γυαλιού για να αραιώσει τα πυκνά μαλλιά, καθώς και μπαλτάδες και ξύλα κοπής για να προσθέσει στρώματα. Παράλληλα, διαβάστε για τον θάνατο γνωστού κομμωτή.

Μία από τους πελάτες του δήλωσε ότι απολαμβάνει «να κόβει τα μαλλιά της με μπαλτά γιατί τα κάνει να μεγαλώνουν γρηγορότερα».

«Υπήρξε μια πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μου, οι οποίοι όπως ήταν λογικό, ήταν αρκετά φοβισμένοι στην αρχή», δήλωσε ο Αμπάς στο AFP.

Δείτε το video παρακάτω:

Σοκ! Δολοφόνησαν 26χρονη επειδή ήθελαν να την παντρευτούν δυο άνδρες

Μια 26χρονη κοπέλα βρέθηκε δολοφονημένη στο ίδιο της το σπίτι, επειδή ήθελαν να την παντρευτούν δυο άνδρες και εκείνη αρνήθηκε.

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στο Πακιστάν, και όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ στο σπίτι της μπήκε μια ομάδα τεσσάρων ανδρών και η αστυνομία ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Η Mayra Zulfiqar, η οποία γεννήθηκε και σπούδασε στο Λονδίνο, ταξίδεψε στο Πακιστάν, τη γενέτειρα των γονιών της, για να βρεθεί σε ένα γάμο. Η 26χρονη, ωστόσο αποφάσισε να μείνει εκεί μόνιμα.

Δολοφονήθηκε 26χρονη επειδή ήθελαν να την παντρευτούν δυο άνδρες και εκείνη αρνήθηκε

Η πανέμορφη κοπέλα, η οποία είχε τελειώσει τις σπουδές της στη Νομική, γρήγορα βρέθηκε στο στόχαστρο δυο ανδρών οι οποίοι ήθελαν να την παντρευτούν. Η Mayra ωστόσο αρνήθηκε και τους δυο.

Σύμφωνα με το BBC και την Daily Mail, οι δυο άνδρες συνέχισαν να την πολιορκούν και να την απειλούν.

Το βράδυ της 1ης Μαΐου, ομάδα τεσσάρων ανδρών εισέβαλε στο σπίτι της στη Λαχόρ και την δολοφόνησε. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Οι γονείς της Mayra ταξίδεψαν στο Πακιστάν ενώ δεν έχει γίνει η παραμικρή σύλληψη για τη δολοφονία της 26χρονης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share