Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έβαλε μια σταγόνα βερνίκι νυχιών σε αλουμινόχαρτο - Aλλά δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα... (Video)

Θα πάθετε πλάκα!

8 Μαΐου 2021 13:45
Έβαλε μια σταγόνα βερνίκι νυχιών σε αλουμινόχαρτο - Aλλά δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εποχή του Do It Yourself το αλουμινόχαρτο έχει την τιμητική του! Σπάνια όμως το έχουμε δει να χρησιμοποιείται για σχέδια μανικιούρ, όπως θα δείτε παρακάτω το κόλπο με το βερνίκι νυχιών.

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο την πρώτη φορά, αλλά πιστέψτε μας, είναι εξαιρετικά εύκολο και το αποτέλεσμα καταπληκτικό! Δεν χρειάζεστε κανένα ειδικό εργαλείο εκτός από τη συνήθη είδη μανικιούρ συν ένα σφουγγάρι και ένα αλουμινόχαρτο.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Απλά ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα υπέροχα σχέδια στα νύχια σας μέσα σε λίγα λεπτά. Επίσης, δείτε εδώ τα πιο trendy χρώματα για το Φθινόπωρο.

Στύβει 2 λεμόνια και ρίχνει τον χυμό πάνω στα νύχια της - Το αποτέλεσμα; Θα σας εκπλήξει!

Αν σας αρέσει να ασχολείστε με το μανικιούρ σας, σας τότε θα γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να τα βάφετε. Ενώ τα τελικά αποτελέσματα μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά, δεν είναι πάντα μια απλή διαδικασία. Γι ‘αυτό έχουμε βρει μερικές γρήγορες και απλές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν βάφετε τα νύχια σας. Παράλληλα δείτε πώς τα νύχια των ποδιών σας δείχνουν αν κινδυνεύετε από καρκίνο.

Σας τελείωσε το βερνίκι

Μπορείτε να σώσετε την κατάσταση, με ένα απλό κραγιόν. Απλώστε το στα νύχια σας με πινέλο και από πάνω περάσετε μία στρώση διάφανο βερνίκι. Φανταστικό!

Αλουμινόχαρτο - Νύχια

Σας τελείωσε το ασετόν

Αναμείξτε χυμό λεμονιού με ξίδι και αφαιρέστε το παλιό βερνίκι, βουτώντας ένα βαμβάκι σε αυτό μείγμα. Αντικαθιστά τέλεια το ασετόν.

Το βερνίκι δεν στεγνώνει

Για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σας, ψεκάστε τα με αντικολλητικό σπρέι μαγειρικής. Πρώτα όμως απλώστε λίγο χαρτί κουζίνας και ψεκάστε στη συνέχεια. Το βερνίκι θα στεγνώσει άμεσα. Αν δεν έχετε αντικολλητικό σπρέι, βουτήξτε τα νύχια σας σε κρύο νερό. Είναι εξίσου αποτελεσματικό.

Σπασμένο νύχι

Ένα σακουλάκι τσαγιού θα σας δώσει τη λύση! Κόψτε μια μικρή γωνία από το σακουλάκι τσαγιού και τοποθετήστε το στο σημείο που έχει κοπεί το νύχι. Εφαρμόστε λίγη κόλλα στιγμής και αφήστε να στεγνώσει. Λιμάρετε και μπορείτε να το βάψετε κανονικά.

Σπασμένα νύχια

Αν χύθηκε το βερνίκι νυχιών

Ρίξτε πάνω από το βερνίκι που χύθηκε αρκετή ποσότητα ζάχαρης και αφήστε να το απορροφήσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, μπορείτε να το σκουπίσετε εύκολα.

Βερνίκι γύρω από το δέρμα των νυχιών

Για να μη βάφετε το δέρμα γύρω από τα νύχια, εφαρμόστε απλή κόλλα γύρω από τα νύχια πριν τα βάψετε και τραβήξτε την κόλλα μόλις τελειώσετε.

Δείτε πως γίνονται αυτά τα κόλπα στην πράξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share