Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια σκιά - Αυτό που συμβαίνει λίγο μετά είναι σοκαριστικό (Video)

Μόλις δείτε το βίντεο θα ανατριχιάσετε!

7 Μαΐου 2021 11:43
Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια σκιά - Αυτό που συμβαίνει λίγο μετά είναι σοκαριστικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνδρας κατέγραψε με την κάμερα ασφαλείας μία περίεργη σκιά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας κάνει να ανατριχιάσετε, ενώ ο ίδιος έφυγε από σπίτι!

Κανένας, βέβαια, δε μπορεί με βεβαιότητα να δώσει μια πειστική απάντηση για το τι πραγματικά είναι αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, το... πειστήριο της καταγραφής της σκιάς από την κάμερα, δίνει επιπλέον υλικό σε όσους πιστεύουν για την ύπαρξη πνευμάτων. Επίσης, αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι.

Δείτε το βίντεο:

26χρονη μητέρα έβαλε νταντά να προσέχει το μωρό - Μόλις είδε το υλικό της κάμερας... (Video)

Μια νταντά από τη Ναμίμπια κατηγορείται για κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας του μωρού που φρόντιζε. Όταν η 26χρονη μητέρα του παιδιού Annemarie Theron παρατήρησε μελανιές στο λαιμό και τους ώμους της μικρής Laila αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι, υποπτευόμενη την νταντά.

Βλέποντας τα βίντεο έπαθε σοκ καθώς η νταντά της μικρής όχι μόνο δεν την πρόσεχε αλλά κάποια στιγμή την πέταξε στην κούνια αφήνοντάς την να κλαίει. Λίγο αργότερα στο βίντεο, η νταντά φαίνεται να προσπαθεί να παρηγορήσει το παιδί μιλώντας του.

Η Theron, η οποία εργάζεται ως διευθύντρια μάρκετινγκ σε εταιρία στην πόλη Outjo, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι αρχές συνέλαβαν τη νταντά, η οποία θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για κακοποίηση ανηλίκου, απόπειρα ανθρωποκτονίας και επίθεση. Επίσης, ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

«Με κατέκλυζαν τα συναισθήματα καθώς το έβλεπα» περιέγραψε η μητέρα στο Netwerk24. «Για μερικές μέρες μετά αρνιόμουν να κοιμηθώ, να φάω ή να πιώ οτιδήποτε. Δεν μπορώ να φανταστώ για πόσο καιρό συνέβαινε αυτό. Μπορώ να δω όμως πόσο έχει επηρεαστεί η Laila μετά από όλα αυτά.

Δεν τη θέλω κοντά στο παιδί μου ποτέ ξανά, ούτε να αποτελέσει απειλή για άλλα παιδιά. Αυτό που συνέβη ήταν τρομακτικό να το βλέπεις. Κατάλαβα πως η Laila βλέπει εφιάλτες.». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μωρό έχει αναρρώσει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share