Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

32χρονος πατέρας δύο παιδιών έβαλε κρυφή κάμερα στο παπούτσι του - Ο λόγος που το έκανε θα σας αηδιάσει

Απίστευτο σκηνικό... χωρίς τιμωρία

3 Μαΐου 2021 13:54
32χρονος πατέρας δύο παιδιών έβαλε κρυφή κάμερα στο παπούτσι του - Ο λόγος που το έκανε θα σας αηδιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αηδιαστικό είναι αυτό που έκανε ένας 32χρονος πατέρας δύο παιδιών στη Βρετανία, ο οποίος με μια κάμερά του βιντεοσκοπούσε κρυφά, έχοντας κάνει την τοποθέτησή της στο παπούτσι του.

Στο σύνολο, από αυτή του την πράξη, εντοπίστηκαν εικόνες κάτω από τις φούστες περισσότερων από 250 γυναικών. Παρ' όλα αυτά, ο 32χρονος Richard Whyley γλίτωσε τη φυλακή αν και βρέθηκαν στην κατοχή του 6.436 εικόνες και βίντεο με απόκρυφα σημεία και εσώρουχα ανυποψίαστων γυναικών, τις οποίες παρακολουθούσε ενώ πήγαιναν για ψώνια, με ένα συνομήλικό του να βάζει κρυφή κάμερα για άλλο λόγο.

Ο ανώμαλος πατέρας δύο παιδιών εντόπιζε τα υποψήφια θύματά του στο Worcestershire, μεταξύ 26 Ιουνίου και 15 Αυγούστου του 2019, φορώντας τις ειδικά τροποποιημένες μπότες του, οι οποίες είχαν κρυμμένη μια κάμερα GoPro.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο νεαρός εργαζόμενος σε πανεπιστήμιο μαγνητοσκόπησε επίσης κρυφά γυναίκες που γδύνονταν στα σπίτια τους, αλλά και ένα ζευγάρι ενώ έκανε έρωτα.

Τελικά πιάστηκε στα δίχτυα των αρχών, όταν ένα 16χρονο κορίτσι άκουσε το «κλικ» της κάμεράς του ενώ ψώνιζε.

Κρυφή κάμερα στη Βρετανία

Βρετανία: Ο λόγος που ο ηδονοβλεψίας δεν τιμωρήθηκε παρά την κρυφή κάμερα

Ο ηδονοβλεψίας Whyley από το Stourbridge ομολόγησε τις πράξεις του, αντιμετωπίζοντας δύο κατηγορίες σχετικά με την καταγραφή εικόνων κάτω από ρούχα χωρίς συγκατάθεση.

Τελικά γλίτωσε τη φυλακή, καθώς του επιβλήθηκε ποινή τριετούς κοινοτικής εργασίας.

«Είχα βγει για ψώνια πρώτη φορά μόνη με τη 10χρονη ξαδέρφη μου. Από τότε αισθάνομαι πως δεν είμαι ικανή να την προστατέψω. Πλέον δεν ανοίγω καν την πόρτα αν είμαι μόνη μου και δεν κάνω πράγματα που έκανα πριν. Προσέχω τι φοράω και φοβάμαι όταν είναι άλλοι δίπλα μου σε δημόσιο χώρο», ανέφερε στο δικαστήριο η 16χρονη, που ήταν το τελευταίο θύμα του Whyley, προσθέτοντας πως δεν εμπιστεύεται πια τους μεσήλικες άντρες και κρατά ασφαλείς αποστάσεις από αυτούς.

Ο 32χρονος εντοπίστηκε τελικά από τις… κάμερες ασφαλείας και ταυτοποιήθηκε, ενώ στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, μετά τη σύλληψή του, εντοπίστηκαν δύο ζευγάρια παπούτσια με τρύπες στα δάχτυλα, αλλά και μια κάρτα SD με 94 εικόνες και βίντεο μέσα από παράθυρα σπιτιών.

Παράλληλα, βρέθηκαν πάνω από 6.400 εικόνες 250 περίπου διαφορετικών γυναικών, στις οποίες απαθανατίζονταν απόκρυφα σημεία τους.

«Οι εικόνες αυτές δεν ανέβηκαν ποτέ στο Διαδίκτυο σε καμία περίπτωση», ανέφερε από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του Whyley, προσθέτοντας ότι το έχει μετανιώσει, ενώ έχει λάβει μέτρα για να απαλλαγεί από την «προσβλητική του συμπεριφορά».

Ισχυρίστηκε επίσης πως η εγκυμοσύνη της συζύγου του στο δεύτερο παιδί του, την οποία πληροφορήθηκε πέντε ημέρες πριν αρχίσει την ειδεχθή δράση του, τον «επιβάρυνε» ψυχολογικά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το όνομα του Whyley θα βρίσκεται στο Μητρώο με τους δράστες σεξουαλικής επίθεσης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share