Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ήταν έγκυος σε τρίδυμα αλλά όταν οι γιατροί είδαν αυτό τον υπέρηχο "έμειναν"!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

30 Απριλίου 2021 11:52
Ήταν έγκυος σε τρίδυμα αλλά όταν οι γιατροί είδαν αυτό τον υπέρηχο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Amber και ο σύζυγός της δεν είχαν σκοπό να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά, έτσι η εγκυμοσύνη της ήταν μια αρκετά μεγάλη έκπληξη που όμως δεν τελείωσε εκεί. Στην κοιλιά της κυοφορούσε τρίδυμα, που όχι μόνο δεν ήταν "προγραμματισμένα" αλλά και είχαν συλληφθεί 100% φυσιολογικά!

Όταν η Amber επισκέφθηκε τον γιατρό για τον προγραμματισμένο υπέρηχο, ανακάλυψαν όμως και κάτι ακόμα: η εγκυμοσύνη της ήταν μονοχοριονική διαμνιακή (Monochorionic Diamniotic), δηλαδή το ένα έμβρυο είχε χωριστεί στα δύο! Τα δύο από τα μωρά της μοιράζονταν τον ίδιο αμνιακό σάκο, πράγμα πρωτοφανές για τους γιατρούς!

Η μητέρα έκανε καισαρική στις 29 εβδομάδες κύησης φέρνοντας στον κόσμο τα κοpίτσια της: Sharlet, Sydnea και Savana. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι έγκυος πήγε στο γιατρό για να μάθει το φύλο του μωρού, όταν όμως οι γιατροί είδαν αυτό "πάγωσαν".

Ήταν έγκυος σε τρίδυμα αλλά όταν οι γιατροί είδαν αυτό τον υπέρηχο 'έμειναν'!

Έγκυος έβγαλε αυτή τη φωτογραφία και τη δημοσίευσε στο facebook - Αμέσως η αστυνομία άρχισε να την αναζητά

Όταν μια έγκυος γυναίκα από την Βόρεια Καρολίνα τράβηξε μια φωτογραφία την κοιλιά της και τη δημοσίευσε στο διαδίκτυο, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σπίτι της και τη συνέλαβε. Ποιος ο λόγος;

Συγκεκριμένα, όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία στην αρχική σελίδα των συγγενών και φίλων της, αρκετοί άφησαν θετικά σχόλια. Αλλά στη συνέχεια κάποιοι παρατήρησαν ένα παράξενο αντικείμενο πίσω από την γυναίκα. Οι χρήστες του Facebook άρχισαν να παρατηρούν τα σύνεργα στο πίσω μέρος της φωτογραφίες.

Και τότε όλοι κατάλαβαν γιατί η 26χρονη γυναίκα είχε ένα λαστιχάκι περασμένο στο μπράτσο της και πόζαρε μπροστά σε σύνεργα χρήσης ναρκωτικών. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ακόμα ιστορία εγκύου, η οποία σοκάρει.

Δείτε τη φωτογραφία:

ιστορίες με εγκύους

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share