Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Μπούκαρε στο γάμο του πρώην της και φώναζε «σε Αγαπώ» - Χαστούκισε τη νύφη

Άναυδοι οι καλεσμένοι

23 Απριλίου 2021 11:48
Μπούκαρε στο γάμο του πρώην της και φώναζε «σε Αγαπώ» - Χαστούκισε τη νύφη

Είναι από τα περιστατικά που εύχεσαι να μη σου συμβούν ποτέ στη ζωή σου.

Μια γυναίκα μπούκαρε - στη κυριολεξία- στο γάμο του πρώην της με σκοπό να τον σταματήσει να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.

Σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει στον πρώην της «Σε αγαπώ ακόμα», «Μην την παντρευτείς». Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και κανείς δεν πρόλαβε ν' αντιδράσει.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη του Μεξικό. Όπως έγραψαν όμως οι κακές γλώσσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβηκε το βίντεο, ο γαμπρός ήταν λίγο ατακτούλης και ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί έβγαινε ραντεβού και με τη γυναίκα που αργότερα «μπούκαρε» στο γάμο του. Παράλληλα, δείτε πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε εύκολα τον πρώην σας.

Γυναίκα μπούκαρε στον γάμο του πρώην της

Πήγε στο γάμο της πρώην του για να την εμποδίσει να παντρευτεί! (video)

Αξέχαστη φαίνεται πως είχε μείνει η πρώην του σε έναν άνδρα από την Κολομβία, ο οποίος έκανε «ντου» πριν το γάμο της για να την εμποδίσει να φτάσει νυφούλα στο πλευρό ενός άλλου.

Δείτε επίσης: Χάρβαρντ: Αυτοί που αργούν στα ραντεβού τους, ζουν περισσότερο!

Το βίντεο που έχει γίνει viral δείχνει τον άνδρα σε μηχανάκι να εμφανίζεται μπροστά στο αυτοκίνητο – αντίκα με το οποίο η πρώην του πηγαίνει στο γάμο της, να ανοίγει την πόρτα και να γονατίζει, προφανώς για να της εξομολογηθεί τον έρωτά του!

Πάντως τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά, καθώς αν και αυτός ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, την πλησιάζει και την φιλά αλλά αυτή τον απωθεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share