Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Βίντεο σοκ: Δείτε καρέ καρέ πως μπορούν να "αρπάξουν" το παιδί σας και να μην πάρετε χαμπάρι!

Δώστε μεγάλη προσοχή!

19 Απριλίου 2021 12:58
Βίντεο σοκ: Δείτε καρέ καρέ πως μπορούν να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παιδί: Είναι ίσως από τα πιο σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια! Πρόκειται για ένα πείραμα που έγινε, ώστε οι γονείς να δουν, το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απαγάγει τα παιδιά τους, μπροστά στα ίδια τους τα μάτια. Ένας κύριος κρατά ένα κουτάβι στα χέρια του. Στο πείραμα πλησιάζει παιδιά όλων των ηλικιών, ακόμη και παιδιά δημοτικού.

Τα ρωτάει αν τους αρέσει το σκυλάκι, τους ζητά να το χαϊδέψουν και τέλος τους λέει αν θέλουν να πάνε μαζί του στο αυτοκίνητο για να δουν και άλλα κουτάβια. Όλα αυτά πάντα με τη συναίνεση των γονιών τους που ήταν πεπεισμένοι ότι τα παιδιά τους, θα τους ρωτούσαν πριν απομακρυνθούν από το πάρκο. Το πείραμα όμως τους διέψευσε.

Κανένα από τα παιδιά δεν ρώτησε τη μαμά του, για να ακολουθήσει τον ξένο που τους πρότεινε να πάνε να δούνε τα σκυλάκια. Μάλιστα οι περισσότερες μαμάδες σοκαρίστηκαν, καθώς όπως ανέφεραν είχαν συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα και ότι δεν φεύγουμε και δεν ακολουθούμε κανέναν ξένο που μας το ζητάει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και ενημερώστε τα παιδιά σας. Δεν πρέπει ποτέ να απομακρύνονται από κοντά σας. Δεν πρέπει ποτέ να μιλάνε σε αγνώστους και πόσο μάλλον να τους ακολουθούν. Παράλληλα δείτε ποιες τροφές δεν πρέπει να δίνετε στα παιδία σας γιατί κινδυνεύουν από προβλήματα υγείας.

Χαιρετούσαν τους οικοδόμους κάθε μέρα - Μία μέρα όμως είδαν αυτό από το παράθυρο…

Οι γονείς της μικρής Vivian Keith, ήταν στο νοσοκομείο παίδων. Είχαν λάβει πολύ άσχημα νέα για το παιδί τους. Η κόρη τους είχε διαγνωστεί με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Κάθε μέρα η Ginger Keith, η μητέρα της, τη σήκωνε στο παράθυρο και μαζί χαιρετούσαν σαν τρελές τους οικοδόμους που δούλευαν σε μια οικοδομή ακριβώς απέναντι.

Η ομάδα αυτή των οικοδόμων έβλεπαν τη γλυκιά Vivian να τους χαιρετάει κάθε μέρα και έτσι χαιρετούσαν και αυτοί. Ο Greg Combs, ένας από αυτούς άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να περνάει το μικρό κορίτσι. Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με ένα κοριτσάκι που έπεσε σε κώμα - αυτό όμως που έγινε μετά θα σας αφήσει άφωνους.

Έτσι μια μέρα, μαζί με τον συνάδελφό του Travis Barnes, είχαν μια πολύ καλή ιδέα. Έτσι όπως πήγε η Vivian στο παράθυρο για να τους χαιρετήσει, είδαν ένα μήνυμα στον τοίχο: "Γίνε γρήγορα καλά". Τις χαιρετούσαν και έδειχναν συνέχεια το μήνυμα για να σιγουρέψουν ότι το είδαν. Η κίνησή τους συγκίνησε πάρα πολύ τη μητέρα της.

Χαιρετούσαν τους οικοδόμους κάθε μέρα - Μία μέρα όμως είδαν αυτό από το παράθυρο…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share