Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η κόρη τους έπεσε σε κώμα - Αυτό που έκανε όμως η μητέρα της έχει συγκλονίσει τον πλανήτη! (Video)

Μια συγκινητική ιστορία που ραγίζει καρδιές...

16 Απριλίου 2021 11:28
Η κόρη τους έπεσε σε κώμα - Αυτό που έκανε όμως η μητέρα της έχει συγκλονίσει τον πλανήτη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Lindsey Lourenco ήταν μαχήτρια. Και δεν το λέμε απλά έτσι: Η Lindsey ήταν μόλις 18 χρονών και είχε περάσει 6 χρόνια της ζωής της παλεύοντας με την λευχαιμία. Κάθε φορά που αυτή η γενναία ψυχή ανάρρωνε από έναν εξαντλητικό γύρο χημειοθεραπείας, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά είχε νικήσει τον καρκίνο, η φρικτή ασθένεια επέστρεφε.

Η τελευταία φορά ήταν χειρότερη από όλες τις προηγούμενες. Τελικά έπεσε σε κώμα από το οποίο δεν ξύπνησε. Μια μέρα, η μητέρα της κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου και της χάρισε αυτές τις όμορφες εικόνες αγάπης. Η αγάπη μιας μητέρας για το παιδί της είναι μοναδική. Το βίντεο δείχνει μια θλιβερή αλλά όμορφη στιγμή ανάμεσα στην Lindsey και την μητέρα της με τον εύστοχο και συγκινητικό τρόπο.

Η οικογένεια Lourenco είναι σίγουρη ότι η Lindsey ένιωσε αυτό το απίστευτα όμορφο τραγούδι από την μητέρα της, παρ’όλο που ήταν σε κώμα. Κοινοποιήστε το βίντεο για να αντλήσουν και άλλοι άνθρωποι δύναμη από το τραγούδι της Darlene. Παράλληλα δείτε και τα 9 προειδοποιητικά συμπτώματα της λευχαιμίας που συχνά αγνοούνται.

Απίστευτο: Δείτε τι έκανε ένας μαθητής πρώτης τάξης όταν έμαθε ότι ο φίλος του έχει καρκίνο! (Video)

Καρκίνος: Όταν ο Vincent έμαθε πως ο καλύτερός του φίλος, Zac, είχε καρκίνο, αποφάσισε να του δείξει έμπρακτα την αγάπη και υποστήριξή του. Όχι μόνο ξύρισε το κεφάλι του για να μη νιώθει άσχημα ο Zac, που είχε χάσει τα μαλλιά του από τις χημειοθεραπείες, αλλά μάζεψε και χρήματα για να βοηθήσει την οικογένεια του καλύτερού του φίλου να πληρώσει για τις θεραπείες αυτές. Μια συγκινητική φιλία.

Παράλληλα δείτε και μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία με μια μητέρα που αναγκάζεται να αποχαιρετήσει το γιο της, ο οποίος είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share