Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Μία νεόπλουτη κυρία ξεκινάει μαθήματα φωνητικής: Το ανέκδοτο της ημέρας (02/04)

Τρομερό γέλιο!

2 Απριλίου 2021 06:44
Μία νεόπλουτη κυρία ξεκινάει μαθήματα φωνητικής: Το ανέκδοτο της ημέρας (02/04)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (02/04) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τη δασκάλα.

Ανέκδοτο - Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Μία νεόπλουτη κυρία ξεκινάει μαθήματα φωνητικής με έναν διάσημο καθηγητή μουσικής.

Νομίζοντας ότι με τα χρήματα που έχει μπορεί να αγοράσει τα πάντα, θεωρεί ότι μπορεί να αποκτήσει ξαφνικά και καλή φωνή!

Ρωτάει λοιπόν τον καθηγητή της:

«Πιστεύετε ότι θα μπορέσω κάποια στιγμή να εκμεταλλευτώ την φωνή μου;»

Και της απαντάει εκείνος:

«Ναι, σίγουρα! Σε περίπτωση πυρκαγιάς!!!»

Bonus ανέκδοτο

Είναι 3 νταλικέρηδες. Ο ένας με μαυρισμένο μάτι, ο άλλος με διάφορες μελανιές και ο τρίτος με επιδέσμους σε όλο το σώμα του.

Λέει ο πρώτος: «Α, ρε παιδιά, καλό το τιμόνι, δε λέω αλλά με κάνει να αποκτάω κάτι συνήθειες, άλλο πράμα. Να, προχθές για παράδειγμα που γύρισα από ένα μεγάλο ταξίδι, Ιταλία είχα πάει, μπαίνω σπίτι, πιάνω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω, τις αλλάζω τα πετρέλαια…. και μετά τι λέτε ότι κάνω; Να, πιάνω ένα 50ευρω και το ακουμπάω στο κομοδίνο. Με το που το βλέπει αυτό η γυναίκα μου, αφήστε, μου ρίχνει μια μπουνιά, είδα τον ουρανό σφοντύλι».

- «Κοίτα», λέει ο δεύτερος, «που και εγώ είχα μια παρόμοια εμπειρία! Ακούστε τώρα να δείτε! Γυρνάω σπίτι, έλειπα 5 βδομάδες είχα πάει Λονδίνο, βλέπω τη γυναίκα μου, την πιάνω, τη βάζω κάτω, τις αλλάζω τα φώτα. Και εκεί που τελειώνω, βγάζω από την τσέπη του παντελονιού ένα 50ευρω και το δίνω στη γυναίκα μου. Εδώ όμως σας θέλω. Τι κάνει αυτή; Μου δίνει ρέστα 15 ευρώ. Έγινε χαμός σπίτι… Γι’ αυτό και οι μελανιές».

«Ρε παιδιά, να μα τη πίστη μου, δεν θα με πιστέψετε τι μου συνέβη εμένα», λέει ο τρίτος που είχε τα μαύρα του τα χάλια. «Γυρίζω σπίτι μου, βλέπω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω, της άλλαξα τον αδόξαστο. Εκεί που το κάναμε χτυπάει το κουδούνι. “Αμάν”, μου λέει, “ο άντρας μου Πέσε απ’ το μπαλκόνι". Και τι κάνω εγώ; Έπεσα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share