Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Εκνευρισμένος οδηγός κορνάρει επίμονα σε γιαγιά που περνάει τη διάβαση - Η εκδίκησή της; Επική! (Video)

Ένα μεγάλο μπράβο στη γιαγιά...

1 Απριλίου 2021 13:09
Εκνευρισμένος οδηγός κορνάρει επίμονα σε γιαγιά που περνάει τη διάβαση - Η εκδίκησή της; Επική! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιαγιά: Όταν κάποιοι περαστικοί έτυχε να γίνουν μάρτυρες του παρακάτω σκηνικού, ξέσπασαν σε γέλια. Μια ηλικιωμένη κυρία θέλει να περάσει μια διάβαση πεζών, αλλά τυχαίνει να συναντήσει έναν ανυπόμονο οδηγό. Η γυναίκα λόγω μεγάλης ηλικίας αποκοιμιέται και ο οδηγός την ξυπνάει κορνάροντας και γκαζώνοντας μπροστά της. Όμως ο οδηγός, τα έβαλε με τη λάθος γιαγιά!

Φαίνεται πως η γιαγιά έχει μάθει να αντιμετωπίζει τέτοια άτομα και δεν έχει όρεξη για πειράγματα. Δείτε την να του ανταποδίδει την πιο ξεκαρδιστική κίνηση! y his games. Watch her make small steps over the crosswalk and nonchalantly make the most hilarious response you’ve ever seen.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το βίντεο είναι απλό: Μερικές φορές πρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις, ανεξαρτήτως ποιος προσπαθεί να σε σταματήσει. Δείτε την απίστευτη γιαγιά να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της! Παράλληλα δείτε και μια 50χρονη γιαγιά που έχασε 31,5 κιλά χωρίς να κάνει γυμναστική και η αλλαγή της είναι εξωπραγματική.

80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει... Δείτε το σώμα της και θα σοκαριστείτε (Video)

Μια 80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει το ίδιο πράγμα κάθε μέρα και μόλις δείτε το σώμα της και θα σοκαριστείτε!

Συγκεκριμένα, η 80χρονη Cathie Jung έχει μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες για ένα πολύ παράξενο χόμπι. Όλα ξεκίνησαν όταν η αγάπη της για τα βικτοριανά ρούχα την έβαλε μέσα στον κόσμο των κορσέδων. Το 1986 και έχοντας την υποστήριξη του άντρα της, Bob, αποφάσισε να μειώσει το μέγεθος της μέσης της.

Μετά τον γάμο τους το 1959, η Cathie και ο Bob ανακάλυψαν πως τους αρέσουν οι λεπτές μέσες. Ωστόσο, είδαν πως και άλλοι άνθρωποι είχαν παρόμοιο γούστο μετά από ένα ταξίδι τους το 1983, που τους έδωσε θάρρος να πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα τρία χρόνια μετά. Ενώ, ένας 23χρονος παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του, 5 χρόνια μετά όμως τον γάμο τους πέθανε η αγαπημένη του και πλέον απαιτεί από το κράτος σύνταξη χηρείας!

Η μέση της αρχικά ήταν 66 εκατοστά. Για να την μικρύνει, άρχισε να φοράει κορσέδες το απόγευμα και μία ζώνη γυμναστικής τη νύχτα.

Χρόνο με τον χρόνο, η μέση της γινόταν όλο και μικρότερη. Ο άντρας της, Bob, γιατρός, την εξέταζε για να δει αν αυτή η διαδικασία έκανε ζημιά στα όργανά της. Τα όργανα δεν άλλαξαν περισσότερο από όταν μία γυναίκα είναι έγκυος.

Η Cathie πλέον φοράει κορσέδες 24 ώρες τη μέρα. Μετά από 35 χρόνια, έχει κάνει την μέση της να είναι μόλις 38 εκατοστά! Για τις προσπάθειές της έχει πάρει τον τίτλο του ‘ατόμου με την μικρότερη περιφέρεια.’ Αυτή της η προσπάθεια έχει παραμορφώσει το σώμα της αλλά αυτό κάνει πολύ χαρούμενους εκείνη και τον άντρα της.

Μία από τις κόρες της όμως δεν επικροτεί την εκκεντρικότητά της. Εκτός από την κόρη της, αντιμετωπίζει καθημερινά και άλλα προβλήματα.

‘Είναι δύσκολο να κάνεις αρκετά καθημερινά πράγματα, όπως το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να δω καλά ή να αντιδράσω καλά. Επίσης, μπορώ να κάτσω άνετα μόνο σε συγκεκριμένες καρέκλες. Μετά είναι και το κοινωνικό πρόβλημα. Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι πως η λεπτή μέση είναι όμορφη.’

Χρειάζεται πάρα πολύ ώρα για να ντυθεί κάθε μέρα και αντιμετωπίζει χρόνια δερματικά προβλήματα! Ενώ πολλοί δεν καταλαβαίνουν το πάθος τους, εκείνη είναι περήφανη για την λεπτή της μέση.

Δείτε την ιστορία της αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share