Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Κοριτσάκι που γεννήθηκε με ένα τεράστιο όγκο στο πρόσωπο μεταμορφώθηκε εντελώς - Δείτε πως είναι σήμερα (Video)

Με τη βοήθεια των γιατρών το κοριτσάκι ξεπέρασε το πρόβλημα

30 Μαρτίου 2021 14:35
Κοριτσάκι που γεννήθηκε με ένα τεράστιο όγκο στο πρόσωπο μεταμορφώθηκε εντελώς - Δείτε πως είναι σήμερα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το κοριτσάκι γεννήθηκε με έναν τεράστιο όγκο στο πρόσωπό του και οι γονείς του ανησυχούσαν για το μέλλον αυτού του παιδιού. Ευτυχώς, βρήκαν έναν εξαιρετικό χειρουργό στη Νέα Υόρκη, και μετά από δύο χρόνια θεραπειών, αυτό το μικρό κορίτσι έχει υποστεί μια αξιοσημείωτη μεταμόρφωση.

Ο Joe και η Jennifer McGillis από τη Μοντάνα ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς. Παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της Jennifer και η διαδικασία του τοκετού πήγαν πολύ καλά, και οι δύο γονείς έπαθαν ένα σοκ όταν είδαν πως η κόρη τους γεννήθηκε με ένα τεράστιο όγκο στο αριστερό της μάγουλο.

Ήταν ένας καλοήθης όγκος, που μέχρι τότε τουλάχιστον, ήταν ακίνδυνος. Αυτό όμως θα δημιουργούσε προβλήματα στην Sloan καθώς μεγάλωνε. Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με έναν μπαμπά που φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που κάνει χημειοθεραπείες δίνοντας την πιο δύσκολη μάχη της.

Κοριτσάκι που γεννήθηκε με ένα τεράστιο όγκο στο πρόσωπο μεταμορφώθηκε εντελώς - Δείτε πως είναι σήμερα

Το χειρουργείο απαιτούσε μια τομή κάτω από το μάτι του παιδιού

Θέλοντας να χαρίσουν μια φυσιολογική ζωή στο κοριτσάκι τους, ο Joe και η Jennifer αποφάσισαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η διαδικασία δεν θα ήταν εύκολη, και έπρεπε να μεταβούν στη Νέα Υόρκη για να δουν έναν ειδικό, που ονομάζεται Δρ. Milton Waner.

Ο Joe, η Jennifer και το κοριτσάκι τους, πήγαν να συναντήσουν τον γιατρό για να πάρουν μια γνώμη. Η χειρουργική επέμβαση έμαθαν πως απαιτούσε μια τομή ακριβώς κάτω από το μάτι του παιδιού, και άλλη μία μεταξύ της μύτης και του μάγουλου. Θα ήταν μια λεπτή διαδικασία, ενώ η κύρια δυσκολία ήταν να αποφευχθεί η επαφή με τα νεύρα του προσώπου της.

Όταν ήρθε η ώρα για το χειρουργείο της Sloan, η Jennifer έμεινε στο πλευρό της κόρης της μέχρι ν’ αρχίσει η επέμβαση. Ήταν μια περίπλοκη διαδικασία, και παρά τον εξαιρετικό γιατρό τους, και οι δύο γονείς ένιωθαν κυριευμένοι από το άγχος. Η διαδικασία διήρκεσε πάνω από 5 ώρες αλλά ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα καλά!

Λόγω του τεραστίου μεγέθους του όγκου, ο Δρ. Waner δεν ήταν σε θέση να τον αφαιρέσει όλο μαζί από την αρχή, και πρότεινε στους γονείς του κοριτσιού να του το πάνε άλλες 2 φορές, για να αφαιρέσει και τον υπόλοιπο όγκο. Έτσι, θα μπορούσαν οι μυς του προσώπου της να αναπτυχθούν σωστά.

Ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια στο χειρουργείο

Όσον αφορά το πώς τα πήγε η κόρη τους με τη διαδικασία, η Jennifer είπε, «Όλα πήγαν τέλεια! Δεν φοβήθηκε καθόλου.» Τη δεύτερη επέμβαση την έκανε όταν ήταν 14 μηνών. Φέτος, στην ηλικία των 2, έχει ολοκληρωθεί και η τελευταία της επέμβαση, και αφαιρέθηκε με επιτυχία το σύνολο του όγκου.

Χωρίς αμφιβολία, τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Και οι δύο γονείς είναι ικανοποιημένοι με την αξιοσημείωτη μεταμόρφωση του κοριτσιού τους. “Ένα θαύμα. Μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή,” είπε η Jennifer .

Καθ’ όλη τη διετή δοκιμασία της, η Sloan ήταν ένα γενναίο κορίτσι. Χάρη στη φροντίδα των γονιών της οι οποίοι θα έδιναν τα πάντα για το μέλλον της κόρης τους, η Sloan τώρα θα μεγαλώσει με ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό της

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share