Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άρρωστο παιδί σε νοσοκομείο πέταξε από τη χαρά του όταν 70.000 φίλαθλοι γύρισαν προς το μέρος του και το χαιρέτησαν (Video)

Δείτε την απίστευτη αντίδρασή του

28 Μαρτίου 2021 18:50
Άρρωστο παιδί σε νοσοκομείο πέταξε από τη χαρά του όταν 70.000 φίλαθλοι γύρισαν προς το μέρος του και το χαιρέτησαν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παιδί: Οι ασθένειες είναι πάντα τρομακτικές, ειδικά για τα μικρά παιδιά. Όταν ένας μικρό αγόρι με μια σπάνια ασθένεια εισήχθη στο νοσοκομείο, έπαψε να χαμογελάει, μέχρι που είδε 70.000 φιλάθλους ποδοσφαίρου να τον χαιρετάνε.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Wyatt Hemphill, ο οποίος έχει μία σπάνια ανοσολογική διαταραχή, εισήχθη στο University of Iowa Stead Family Children’s Hospital, όπου οι τελευταίοι όροφοι του νοσοκομείου έχουν θέα το στάδιο Kinnick, το σπίτι των Hawkeyes. Ο μικρούλης παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα από τα παράθυρα του νοσοκομείου.

Όμως κάποια στιγμή, οι φίλαθλοι γύρισαν προς το νοσοκομείο και χαιρέτησαν όλοι μαζί το μικρό αγόρι! Ο Wyatt χαμογέλασε όταν είδε το πλήθος να τον χαιρετάει και η αντίδρασή του καταγράφηκε στη φωτογραφική μηχανή της μητέρας του, Hillary, η οποία την ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook.

Έγραψε: “Πρώτη φορά χαμογέλασε από τότε που ήρθαμε εδώ. Ένιωσε τόσο ξεχωριστός! Ευχαριστούμε όλους όσους χαιρέτησαν!” Από τότε, οι 70.000 φίλαθλοι συνηθίζουν σε κάθε παιχνίδι να χαιρετάνε τους ασθενείς του νοσοκομείου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκλονιστική ιστορία όταν μητέρα βρήκε την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι.

Άρρωστο παιδί σε νοσοκομείο πέταξε από τη χαρά του όταν 70.000 φίλαθλοι γύρισαν προς το μέρος του και το χαιρέτησαν

Η ιδέα ξεκίνησε από μια σελίδα στο Facebook

Η ιδέα ξεκίνησε όταν μια γυναίκα ανάρτησε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook το εξής: “Νομίζω ότι θα πρέπει το Kinnick να χαιρετάει τα παιδιά του νοσοκομείου για ένα λεπτό κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού” και υιοθετήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, σύμφωνα με το KCRG-TV9.

Υπενθυμίζοντας τη στιγμή στο Inside Edition, ο μπαμπάς του αγοριού, ο Brandon, είπε: “Τραβήξαμε το κρεβάτι του και το βάλαμε δίπλα στο παράθυρο. Μόλις είδε τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν, χαμογέλασε. Του είπαμε: “Θα σε χαιρετήσουν! Για κοίτα, τώρα θα σε χαιρετήσουν!” Και τότε οι φίλαθλοι, γύρισαν προς το νοσοκομείο και σήκωσαν τα χέρια και χαιρετούσαν για 10 με 15 λεπτά.

“Έχει γίνει τόσο σκληρός μετά από όλα όσα έχει περάσει,” είπε η Hillary. “Έβλεπα πόσο κουρασμένος ήταν και όταν είδε τους φιλάθλους να τον χαιρετάνε, έλαμψε αμέσως το πρόσωπό του! “Υπάρχουν άνθρωποι στις κερκίδες που πρέπει να έχουν συγγενείς στο νοσοκομείο, επειδή κρατούν πινακίδες με ονόματα,” πρόσθεσε ο Brandon.

Ο Wyatt ήταν άρρωστος από τη στιγμή που γεννήθηκε και το ανοσοποιητικό του σύστημα δεν λειτουργούσε σωστά. Ο Brandon είπε ότι οι γιατροί είχαν πει στην οικογένεια ότι μια μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι ο μόνος δρόμος για την ανάκαμψη του Wyatt.

Παρακολουθήστε το παρακάτω συγκινητικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share