Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαιρετούσαν τους οικοδόμους κάθε μέρα - Μία μέρα όμως είδαν αυτό από το παράθυρο…

Μια συγκινητική ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

25 Μαρτίου 2021 13:50
Χαιρετούσαν τους οικοδόμους κάθε μέρα - Μία μέρα όμως είδαν αυτό από το παράθυρο…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γονείς της μικρής Vivian Keith, ήταν στο νοσοκομείο παίδων. Είχαν λάβει πολύ άσχημα νέα για το παιδί τους. Η κόρη τους είχε διαγνωστεί με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Κάθε μέρα η Ginger Keith, η μητέρα της, τη σήκωνε στο παράθυρο και μαζί χαιρετούσαν σαν τρελές τους οικοδόμους που δούλευαν σε μια οικοδομή ακριβώς απέναντι.

Η ομάδα αυτή των οικοδόμων έβλεπαν τη γλυκιά Vivian να τους χαιρετάει κάθε μέρα και έτσι χαιρετούσαν και αυτοί. Ο Greg Combs, ένας από αυτούς άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να περνάει το μικρό κορίτσι. Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με ένα κοριτσάκι που έπεσε σε κώμα - αυτό όμως που έγινε μετά θα σας αφήσει άφωνους.

Έτσι μια μέρα, μαζί με τον συνάδελφό του Travis Barnes, είχαν μια πολύ καλή ιδέα. Έτσι όπως πήγε η Vivian στο παράθυρο για να τους χαιρετήσει, είδαν ένα μήνυμα στον τοίχο: "Γίνε γρήγορα καλά". Τις χαιρετούσαν και έδειχναν συνέχεια το μήνυμα για να σιγουρέψουν ότι το είδαν. Η κίνησή τους συγκίνησε πάρα πολύ τη μητέρα της.

Χαιρετούσαν τους οικοδόμους κάθε μέρα - Μία μέρα όμως είδαν αυτό από το παράθυρο…

Οι γονείς ήταν έτοιμοι να αποχαιρετήσουν την ετοιμοθάνατη κόρη τους - Τότε όμως τους είπε κάτι που τους έκανε να παγώσουν… (Video)

H Abby Furco -10 ετών τώρα- δεν μπορεί να θυμηθεί κάποια περίοδο της ζωής της που δεν ήταν άρρωστη. Διαγνώστηκε με λευχαιμία όταν ήταν μόλις 4. Σύμφωνα με γιατρούς, η ασθένειά της δεν άφηνε πολύ χώρο για αισιοδοξία -η Abby είχε μόνο 20% πιθανότητες να επιβιώσει.

Για τα επόμενα χρόνια, η Abby έκανε πολλές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία. «Την είχαμε περικυκλωμένη με αγάπη, γιατί ξέραμε πως μπορούσαμε ανά πάσα στιγμή να τη χάσουμε. Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει, είχε τόσο πολλές λοιμώξεις, που μπορούσαν να της πάρουν τη ζωή.

Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τη βλέπουμε να πολεμάει. «Μέχρι το φθινόπωρο του 2013, φαινόταν πως το δυσκολότερο είχε περάσει. Μπορούσε να επιστρέψει στο σχολείο, να παίξει ποδόσφαιρο και ουσιαστικά να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Ωστόσο, ο καρκίνος επέστρεψε την επόμενη χρονιά και ήταν πολύ χειρότερος. Έμεινε παράλυτη και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά.

Παρ' όλο που έκανε ξανά μεταμόσχευση μυελού των οστών, το σώμα της απέρριψε το μόσχευμα και αυτό την αρρώστησε ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με έναν μπαμπά που φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που κάνει χημειοθεραπείες, δίνοντας την πιο δύσκολη μάχη της

Κοριτσάκι ετοιμοθάνατο

Οι γιατροί είπαν στους γονείς του κοριτσιού ότι θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν την κόρη τους

Τα νεφρά της άρχισαν να καταρρέουν και μπορούσε να μείνει ξύπνια για μόλις μία ώρα τη μέρα. Οι γιατροί τούς είπαν πως ήταν καιρός να αποχαιρετήσουν την κόρη τους και έτσι εκείνοι ετοιμάστηκαν για το μοιραίο. Οι παππούδες της ήρθαν για να δουν την εγγονή τους μία τελευταία φορά.

Έβγαλαν την Abby από τα μηχανήματα και την έφεραν στο σπίτι. Οι γιατροί υπολόγιζαν πως είχε άλλες 48 ώρες μπροστά της. Τότε, κάτι απίστευτο συνέβη: η Abby ξύπνησε και είπε στους γονείς της «έχω πολλά να κάνω ακόμα». Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε μετά.

Συνέχισε να μεγαλώνει, ξεκίνησε να περπατάει ξανά και πάλεψε για τη ζωή της πολύ γενναία τους επόμενους μήνες. Οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν πώς συνέβη αυτό, αλλά η μικρή Abby έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και τα πάει πολύ καλά. Δεν είναι σίγουρο αν θα επιστρέψει ο καρκίνος ή όχι, αλλά η οικογένεια είναι αισιόδοξη.

Δείτε την εκπληκτική της ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share