Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

77χρονος παππούς θέλησε να κατέβει απ' τη στέγη χωρίς σκάλα - Δεν φαντάζεστε τι συνέβη... (Video)

Απίστευτο και όμως αληθινό!

24 Μαρτίου 2021 14:20
77χρονος παππούς θέλησε να κατέβει απ' τη στέγη χωρίς σκάλα - Δεν φαντάζεστε τι συνέβη... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν ιδιαίτερα περίεργο τρόπο για να κατέβει από τη στέγη βρήκε ένας 77χρονος παππούς. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βρεθεί εκεί για να ολοκληρώσει κάποιες εργασίες και μόλις τελείωσε, θέλησε να κατέβει, χωρίς να υπάρχει σκάλα.

Το περιστατικό έγινε στην Κίνα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο παππούς έχει γίνει viral. Βλέπετε, ο ηλικιωμένος κατάφερε να κατέβει με τη βοήθεια δύο κονταριών που είχε βάλει και ενός φτυαριού. Ενώ, σοκάρει η ιστορία ενός 74χρονου παππού, όπου χώρισε την σύζυγό του για μια 21χρονη που ήταν παντρεμένη με 60χρονο!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Νόμιζε ότι έχανε τα λογικά του και έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι του. Αυτό που είδε τον άφησε άφωνο...

Αυτός ο 89χρονος, βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ζει μόνος του και πληρώνει μία γυναίκα να τον προσέχει στο σπίτι. Νόμιζε ότι άρχισε να χάνει τα λογικά του...

Για μερικούς μήνες άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Άρχισε να χάνει τον λογαριασμό, καθώς η σύνταξή του φαινόταν να μην αρκεί για να καλύψει πλέον τα έξοδά του. Άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Τότε οι συγγενείς του αποφάσισαν να βάλουν μία κρυφή κάμερα στο σαλόνι του, για να δουν τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της μέρας. Άφησαν την κάμερα για μερικές μέρες να καταγράφει κάθε κίνηση, και όταν αποφάσισαν να δουν τι κατέγραψε η κάμερα, έμειναν έκπληκτοι. Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα - Μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε

Τι έδειξε η κρυφή κάμερα;

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μόλις είδε το βίντεο ο ηλικιωμένος, του ράγισε η καρδιά. Δεν μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι η γυναίκα που είχε στο σπίτι του, και την πλήρωνε για να τον προσέχει, θα μπορούσε να είναι αυτή που τον "ξάφριζε" πίσω από την πλάτη του.

Το πιο σημαντικό στη σχέση ενός ανθρώπου και αυτού που καλείται να τον περιποιείται είναι η εμπιστοσύνη. Ο συγκεκριμένος κύριος σίγουρα θα χρειαστεί πολύ καιρό για να εμπιστευτεί ξανά κάποιον, για να αφήσει τη ζωή του στα χέρια του..

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share