Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε αλουμινόχαρτο και το έβαλε στο πλυντήριο: Απίστευτο αποτέλεσμα - Θα πάθετε πλάκα

Δοκιμάστε το!

24 Μαρτίου 2021 11:01
Πήρε αλουμινόχαρτο και το έβαλε στο πλυντήριο: Απίστευτο αποτέλεσμα - Θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιο το απίστευτο κόλπο με το αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο; Ελάχιστοι γνωρίζουν αυτό το τέχνασμα με το αλουμινόχαρτο.

Να κάνεις τη μπουγάδα του σπιτιού δεν είναι και η πιο αγαπημένη δραστηριότητα. Για να μην αναφέρουμε τι γίνεται με το σιδέρωμα…

Λοιπόν, χάρη σε αυτές τις πολύ χρήσιμες συμβουλές, θα πλύνετε τα ρούχα στο πλυντήριο, όπως αναφέρει το strange, χωρίς κόπο και θα μοιάζουν σαν να τα είχατε μόλις αγοράσει!

Δείτε το φοβερό κόλπο με το αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο:

Παίρνει μια ταμπλέτα για το πλυντήριο και την ρίχνει στην τουαλέτα - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς!

Παίρνει μια ταμπλέτα για το πλυντήριο και την ρίχνει στην τουαλέτα. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς. Επίσης, σίγουρα έχετε χρησιμοποιήσει απορρυπαντικά που υπόσχονται μαλακά ρούχα, αλλά στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Πλέον, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να πετύχετε αυτό που θέλετε και μπορείτε να το κάνετε με μερικές ασπιρίνες.

Θέλοντας να εξοικονομήσει χρήματα, η Αμερικανίδα μπλόγκερ Corinne Schmitt αγόρασε μια πολύ μεγάλη και φτηνή συσκευασία ταμπλετών. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν συμβατές με το πλυντήριο της, όμως, προσπάθησε να βρει άλλους τρόπους για να τις χρησιμοποιήσει και κατέληξε με μερικές πολύ πρακτικές ιδέες.

1. Καθαρίστε τον φούρνο

Αυτό το κόλπο είναι πολύ καλό ιδιαίτερα για το κάτω μέρος του φούρνου, ακόμα και αν τα λίπη έχουν ξεραθεί. Ρίξτε πρώτα πάνω του ζεστό νερό και αφήστε το να μουλιάσει για 10 λεπτά. Μετά φορέστε γάντια και τρίψτε μια ταμπλέτα στην επιφάνεια του φούρνου. Στην συνέχεια σκουπίστε με ένα σφουγγάρι ή χαρτί κουζίνας. Για πιο επίμονους λεκέδες, μπορείτε να διαλύσετε 1-2 ταμπλέτες σε ζεστό νερό και να αφήσετε το μίγμα να κάτσει για μερικές ώρες μέσα στον φούρνο.

2. Καθαρίστε το πιρέξ

Όταν μαγειρεύετε κάτι στο πιρέξ, αναρωτιέστε αν θα μπορέσετε να το καθαρίσετε μετά. Απλά γεμίστε το πιρέξ με καυτό νερό και μετά ρίξτε μέσα μια ταμπλέτα. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε το έτσι όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα απλά ξεπλύντε και θα πάθετε πλάκα.

Καθαρισμός πυρεξ με ταμπλέτα πλυντηρίου

3. Καθαρίστε τα χρώματα από τα λευκά ρούχα

Έχει τύχει σε όλους μας: κάποιος έβαλε κατά λάθος μια κόκκινη κάλτσα στην πλύση με τα λευκά και τα ρούχα έβαψαν. Την επόμενη φορά που θα βάλετε πλυντήριο, απλά προσθέστε μια ταμπλέτα στην πλύση με τα λευκά.

4. Αφαιρέστε τους λεκέδες από ξυλομπογιές ή κραγιόνια

Αυτό το κόλπο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε παιδιά που ζωγραφίζουν στους τοίχους. Για να καθαρίσετε τις ζωγραφιές τους, διαλύστε μια ταμπλέτα σε 1 λίτρο νερό και χρησιμοποιήστε το μίγμα για να καθαρίσετε τον τοίχο. Φορέστε πλαστικά γάντια και χρησιμοποιήστε ένα πανί ή ένα σφουγγάρι.

5. Καθαρίστε τον κάδο του πλυντηρίου

Για να καθαρίσετε το κάδο του πλυντηρίου από τα μικρόβια και τα υπολείμματα, ρίξτε μέσα 2 ταμπλέτες και βάλτε το σε πρόγραμμα υψηλής θερμοκρασίας.

6. Καθαρίστε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου

Αυτό είναι ένα αποτελεσματικό κόλπο για να καθαρίσετε τα έπιπλα σας από σκόνη, γύρη και κουτσουλιές. Διαλύστε μια ταμπλέτα σε καυτό νερό και καθαρίστε την βρομιά. Καλό είναι να φορέσετε γάντια και να χρησιμοποιήσετε ένα πανί.

7. Αφαιρέστε τα υπολείμματα από καφέ και τσάι

Όλοι γνωρίζουμε τα υπολείμματα από καφέ και τσάι που μένουν στις κούπες. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να τα ξεφορτωθείτε: απλά γεμίστε την κούπα σας κατά 3/4 με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα μια ταμπλέτα. Αφήστε την για μία ώρα και ξεπλύντε με καυτό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο και για βάζα.

8. Γυαλίστε μέταλλα

Αυτό το κόλπο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο ανοξείδωτο ατσάλι. Φορέστε γάντια, πάρτε ένα πανί και γυαλίστε τα μαχαιροπίρουνα σας με μια ταμπλέτα διαλυμένη σε νερό. Κάντε τον νεροχύτη σας να λάμψει γεμίζοντας τον με νερό και ρίχνοντας μέσα μια ταμπλέτα. Αφήστε τον έτσι όλο το βράδυ.

9. Καθαρίστε τον κάδο απορριμμάτων

Ένα από τα χειρότερα πράγματα είναι ο βρόμικος κάδος απορριμμάτων. Γεμίστε τον με νερό και ρίξτε μέσα μια ταμπλέτα. Μόλις διαλυθεί, περιμένετε 30 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλύντε τον κάδο.

Παίρνει μια ταμπλέτα για το πλυντήριο και την ρίχνει στην τουαλέτα

10. Καθαρίστε την τουαλέτα

Μπορείτε να καθαρίσετε και την τουαλέτα σας ρίχνοντας μέσα μια ταμπλέτα. Μόλις διαλυθεί, θα μπορείτε να τρίψετε την βρομιά πιο εύκολα.

Έχετε στο νου σας ότι οι ταμπλέτες μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να διαλυθούν, ακόμα και μέσα σε καυτό νερό. Πραγματικά οι ταμπλέτες αυτές μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share