Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Ο Αντώνης μπαίνει στο ταξιδιωτικό γραφείο... - Το ανέκδοτο της ημέρας (24/3)

Τρομερό γέλιο!

24 Μαρτίου 2021 07:59
Ο Αντώνης μπαίνει στο ταξιδιωτικό γραφείο... - Το ανέκδοτο της ημέρας (24/3)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (24/03) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τη δασκάλα.

Ανέκδοτο - Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Ο Αντώνης μπαίνει στο ταξιδιωτικό γραφείο του φίλου του:

«Γεια σου Αντώνη, πες μου που θες να πας φέτος διακοπές, να σου κλείσω πάλι για Ντουμπάι που σου άρεσε;»

«Μπα, φέτος θα ήθελα κάπου αλλού, πέρυσι γυρνώντας από το Ντουμπάι, η γυναίκα μου είχε μείνει έγκυος.»

«Μάλιστα, μήπως θες Ιταλία που είχες περάσει πολύ ωραία;»

«Μπα, κι από γυρνώντας πίσω, συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είχε μείνει έγκυος.»

«Μήπως τότε στην Αίγυπτο;»

«Κι εκεί είχα πάει πριν τέσσερα χρόνια, και γυρνώντας η γυναίκα μου είχε μείνει έγκυος.»

«Τότε πες μου εσύ τι σκέφτεσαι…»

«Εντάξει, θέλω να μου προτείνεις κάτι πιο οικονομικό, για να την πάρω μαζί μου φέτος!»

Bonus ανέκδοτο

Ένα ζευγάρι έχει πάει διακοπές

Ένα ζευγάρι έχει πάει διακοπές και για να περάσει η ώρα του μπαίνει σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Καθώς η γυναίκα δεν ξέρει καθόλου να παίζει, της δείχνει ο άντρας κάποιες βασικές κινήσεις.

Την ώρα που πάει η γυναίκα να βάλει καλάθι, πετάει την μπάλα λίγο πιο ψηλά και σπάει το τζάμι μιας βίλας απέναντι. Μπαίνουν μέσα για να ζητήσουν συγγνώμη και βλέπουν έναν περίεργο τύπο, μαυριδερό με ιδιαίτερο ντύσιμο που έμοιαζε με Ινδό.

ανέκδοτα

Λίγο πιο πέρα ήταν ένα παλιό πρωτότυπο βάζο σπασμένο που έμοιαζε με λυχνάρι. Το ζευγάρι ζήτησε συγνώμη για το τζάμι και το βάζο και είπε ότι θα τον αποζημιώσει. Και τους απαντάει ο οικοδεσπότης ενθουσιασμένος:

«Μα δεν υπάρχει πρόβλημα! Ίσα ίσα που μου κάνατε καλό. Δεν είμαι άνθρωπος. Είμαι τζίνι. Ήμουν 500 χρόνια φυλακισμένος στο λυχνάρι που σπάσατε. Οπότε για να σας ευχαριστήσω θα σας πραγματοποιήσω 2 ευχές.»

Ο άντρας το σκέφτεται για λίγο και ζητάει να έχει εισόδημα 10 εκατομμύρια το μήνα.

«Αυτό είναι πολύ απλό, θα το κανονίσω!» λέει το τζίνι. Μουρμουρίζει κάτι περίεργες λέξεις και μετά λέει ότι η ευχή του εκπληρώνεται. Έρχεται η σειρά της γυναίκας και ζητάει μια βίλα σε κάθε χώρα του κόσμου για να κάνει διακοπές.

Το τζίνι ψιθυρίζει πάλι τα μαγικά λόγια και της λέει: «Και η δική σου ευχή εκπληρώνεται.» Το ζευγάρι ευχαριστεί το τζίνι κι ετοιμάζεται να φύγει. Το τζίνι τους λέει:

«Μια στιγμή, πριν φύγετε θα ήθελα να σας ζητήσω και εγώ μια χάρη. Έχω να κάνω έρωτα με γυναίκα 500 χρόνια. Θα ήθελα φίλε να πάω με τη γυναίκα σου αλλιώς μπορεί να μην πραγματοποιηθούν οι ευχές αν δεν έχω όλες τις δυνάμεις μου.»

Το σκέφτονται για λίγο και λένε:

«Έχουμε την υγεία μας έχουμε και πλούτη. Αφού τα έχουμε όλα, ας του κάνουμε τη χάρη;» Η γυναίκα μπαίνει στο δωμάτιο με το τζίνι κι αφού το έκαναν κάμποσες φορές, την ρώτησε το τζίνι:

«Αλήθεια πόσο χρονών είστε εσύ και ο άντρας σου;» «Εγώ 30 κι εκείνος 35.» απάντησε η γυναίκα. «Και καλά σε αυτήν την ηλικία πιστεύετε ακόμα στα τζίνι;»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share