Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρνείται να φάει επειδή φοβάται ότι είναι κόλπο και θα τον χτυπήσουν ξανά

Μια συγκινητική ιστορία που ραγίζει καρδιές...

16 Μαρτίου 2021 13:24
Αρνείται να φάει επειδή φοβάται ότι είναι κόλπο και θα τον χτυπήσουν ξανά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκληρός ιδιοκτήτης "ξέχασε" να τον ταΐσει, ο φτωχός σκύλος είναι δύσπιστος όταν οι διασώστες του πρόσφεραν φαγητό. Ως ιδιοκτήτης σκύλου, με εξοργίζει πραγματικά όταν βλέπω ή ακούω ιστορίες σχετικά με τα σκυλιά που μένουν μόνα τους προσπαθώντας να φροντίσουν τον εαυτό τους στους δρόμους. Δυστυχώς, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Τα σκυλιά είτε εγκαταλείπονται είτε γεννιούνται χωρίς ένα στοργικό σπίτι που θα τους φροντίζουν και να τους δώσουν τη ζωή που τους αξίζει. Ο φτωχός Benji ήταν ένας νεαρός σκύλος που είχε απόλυτη ανάγκη ορισμένων αληθινών φίλων. Ο Benji είναι ένα όμορφο μικρό σκυλί που πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Ο ιδιοκτήτης του το κρατούσε στο κρύο και περιορισμένο χώρο.

Πέρασε πολύ καιρό χωρίς να μπορεί να συναντήσει κάποιον που τον νοιάζετε και καθώς περνούσαν οι μήνες, σταμάτησαν να του δίνουν φαγητό. Σαν να μην ήταν αρκετό, ο Benji υπέφερε πολύ περισσότερο από την πείνα. Άτομα που πέρασαν από κοντά του τον τραυμάτισαν σοβαρά χρησιμοποιώντας πέτρες ή οποιοδήποτε αντικείμενο που βρήκαν κοντά. Παράλληλα δείτε τι κατέγραψε η κάμερα να κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Στο 0:04 η καρδιά σας θα «λιώσει»

Αρνείται να φάει επειδή φοβάται ότι είναι κόλπο και θα τον χτυπήσουν ξανά

Μόλις αντίκρυσαν οι διασώστες το σκυλάκι ράγισε η καρδιά τους

Ευτυχώς, μια φιλανθρωπική ψυχή κατάλαβε τον σοβαρό κίνδυνο που είχε αυτό το μικρό σκυλί και αποφάσισε να καλέσει μια ομάδα διάσωσης για να αναλάβει δράση για το θέμα. Οι ιδιοκτήτες του Benji δήλωσαν ότι ξέχασαν να τον ταΐσουν. Οι διασώστες πήγαν στον χώρο και μόλις τον συνάντησαν, οι καρδιές τους ράγισαν. Σε όλα τα χρόνια εμπειρίας τους δεν είχαν δει ποτέ κάποιον τόσο επηρεασμένο και φοβισμένο όπως ο Benji.

Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν ήταν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του, αλλά το νευρικό μικρό σκυλί φάνηκε να πιστεύει ότι όλοι όσοι τον πλησίαζαν θα του έκαναν μόνο περισσότερο κακό. Ο Benji πίστευε ότι το φαγητό ήταν ένα τέχνασμα για να τον βλάψουν.

Οι διασώστες του πρόσφεραν λίγο φαγητό για να τραβήξουν την προσοχή του. Ήταν ακόμα πολύ ύποπτος, αλλά δεν είχε φάει τόσο πολύ καιρό που δεν μπορούσε να αρνηθεί και άρχισε να πηγαίνει προς αυτούς. Το σκυλάκι περπατούσε με μεγάλη δυσκολία και παραπατούσε.

Όλοι έπρεπε να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να τον πάρουν και να τον πάνε στον κτηνίατρο και να προσπαθήσουν να τον ηρεμήσουν. Χάρη σε αυτούς τους στοργικούς διασώστες, ο Benji άρχισε να λαμβάνει την απαραίτητη βοήθεια. Ο Benji είχε περάσει όλη του τη ζωή κλεισμένος σε ένα μικρό δωμάτιο από τσιμέντο. Ωστόσο, το πιο δύσκολο πράγμα στη διαδικασία ανάκαμψης θα ήταν το όμορφο σκυλάκι να καταλάβει ότι ήταν ήδη ασφαλές και ότι μπορούσε να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους.

Ο σκύλος μετά από μια εβδομάδα άρχισε να αισθάνεται ασφαλής

Του έδωσαν ένα προσωρινό σπίτι όπου εξασφάλισαν ότι θα κάνει όλη την θεραπεία για την αποκατάσταση της υγείας του. Μετά από μια εβδομάδα άρχισε να αισθάνεται ασφαλής και όλα πήγαιναν καλύτερα. Κατάφερε ακόμη και να κάνει τον πρώτο του φίλο: ένα άλλο σκυλάκι που διασώθηκε.

Η πληγή στην ουρά του θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να επουλωθεί επειδή δεν σταματά πλέον να κινείται από χαρά. Μετά από δύο μήνες ήταν έτοιμος να βρει μόνιμο σπίτι. Χάρη στην συγκινητική ιστορία του, σύντομα βρήκε το σωστό άτομο και τώρα μπορεί να βασιστεί στη διαβεβαίωση ότι έχει μια στοργική μητέρα που δεν θα τον αφήσει ποτέ να πεινάσει ή να κρυώσει ξανά.

Έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει, αλλά είναι εξαιρετικά χαρούμενος και έχει ήδη ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους. Παρά το σκληρό παρελθόν του, είναι ένα ενεργητικό μικρό σκυλί που φωτίζει τις καρδιές όλων που τον γνωρίζουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share