Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκε 500 ευρώ ξεχασμένα στο ΑΤΜ της τράπεζας - Δείτε τι τα έκανε και θα μείνετε άφωνοι...

Υπάρχουν τελικά ακόμη τέτοιοι άνθρωποι

16 Μαρτίου 2021 11:12
Βρήκε 500 ευρώ ξεχασμένα στο ΑΤΜ της τράπεζας - Δείτε τι τα έκανε και θα μείνετε άφωνοι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν ακόμα καλοί και έντιμοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Ο Bobby Puryear, ετοιμαζόταν να χρησιμοποιήσει ένα μηχάνημα ΑΤΜ σε μια τοπική τράπεζα. Όταν πλησίασε όμως, παρατήρησε ότι κάποιος είχε ξεχάσει επάνω 500 δολάρια. Έτσι, ο Bobby αποφάσισε να κάνει το σωστό και να πάει τα χρήματα μέσα, για να βρουν σε ποιόν ανήκουν.

Όταν ο Bobby εξήγησε στον ταμία τι συμβαίνει, εκείνος δεν ήξερε τι να κάνει. Ο διευθυντής της τράπεζας το ίδιο. Έτσι, ο Bobby, πρότεινε να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιος είχε χρησιμοποιήσει το ΑΤΜ πριν από αυτόν, για να του επιστρέψουν τα χρήματα. Ωστόσο δείτε και έναν 29χρονο, ο οποίος βρήκε τρόπο να κλέβει το ΑΤΜ, όμως στη συνέχεια...

Την επόμενη μέρα, ο Bobby έλαβε μια κλήση από την τράπεζα, η οποία είχε βρει τον ιδιοκτήτη των χρημάτων. Ήταν μια 92χρονη ηλικιωμένη γυναίκα που την έλεγαν Edith και ήταν πραγματικά πολύ ευγνώμων που ο Bobby της είχε επιστρέψει τα χρήματα. Μίλησαν μαζί και η γυναίκα θέλησε να ανταμείψει τον Bobby για την καλή του πράξη, δίνοντάς του 20 δολάρια, αλλά εκείνος φυσικά αρνήθηκε.

Βρήκε 500 ευρώ ξεχασμένα στο ΑΤΜ της τράπεζας, μόλις δείτε τι έκανε θα πάθετε σοκ

Η κίνηση της τράπεζας που σκόρπισε χαμόγελα στην οικογένεια

Ο Bobby, αφού σκέφτηκε το πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα αυτή η γυναίκα με 500 δολάρια το μήνα, πήρε τηλέφωνο στην τράπεζα για να μεταβιβάσει 200 δολάρια από το λογαριασμό του σε εκείνη. Όλοι στην τράπεζα εντυπωσιάστηκαν με την ιδέα του και έτσι αποφάσισαν να μεταβιβάσουν στο λογαριασμό της Edith 500 δολάρια σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ο Bobby, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι προσκλήθηκε από την Edith για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Αυτή η ιστορία, μας δείχνει το πώς η εντιμότητα και μια μικρή πράξη καλοσύνης μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που το χρειάζεται.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share