Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η ευχή αυτού του άρρωστου παιδιού ήταν να δει από κοντά ένα άλογο - Δείτε τι κάνει το άλογο όταν το πλησιάζει… (video)

Απλά απίστευτο

15 Μαρτίου 2021 11:13
Η ευχή αυτού του άρρωστου παιδιού ήταν να δει από κοντά ένα άλογο - Δείτε τι κάνει το άλογο όταν το πλησιάζει… (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καρκίνος: Μεγάλος εχθρός του ανθρώπου είναι ο καρκίνος ο οποίος δεν δείχνει έλεος και "χτυπά" όλες τις ηλικίες όπου ένα παιδάκι πάλευε αρκετό καιρό όπου και είχε μία επιθυμία για όλο αυτό που περνάει.

Σημειώνεται ότι μία κοπέλα στην τελευταία της μέρα των χημειοθεραπειών το αγόρι της έκανε πρόταση γάμου με εκείνη να μένει άφωνη.

Καρκίνος: Η επιθυμία του παιδιού

Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα ζώα μπορούν να έχουν θεραπευτικές επιπτώσεις σε έναν άνθρωπο και ήδη έχουμε δει αρκετά σκυλιά σε αυτό το ρόλο.

Σε αυτό το Παιδιατρικό νοσοκομείο όμως, χρησιμοποιούν άλογα για να ανακουφίσουν και να χαροποιήσουν τους μικρούς ασθενείς τους.

Ο Logan κάνει χημειοθεραπείες, οπότε φανταστείτε τη χαρά του όταν τον επισκέφθηκε η Tristan, ένα μικρό πόνυ, εκπληρώνοντας μια μεγάλη του επιθυμία: να δει από κοντά ένα άλογο! Σα να ήξερε τι περνούσε ο μικρός, η Tristan βάλθηκε να του φτιάξει το κέφι παίζοντας με τα πόδια του!

Δείτε το βίντεο:

Όταν έμαθε ότι τα 3 αδέρφια της θα πέθαιναν, έκανε κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τα κότσια να κάνουν… (Video)

Αυτά τα 3 αδέρφια, ο John, ο Will και ο Matthew, διαγνώστηκαν με μια σπάνια μορφή καρκίνου των λεμφαδένων. Ούτε 6 χρονών δεν ήταν όταν εμφάνισαν τα πρώτα συμπτώματα του Λεμφώματος Burkitt. Αν και συνήθως δεν είναι κληρονομικό, οι εξετάσεις έδειξαν ότι και οι 3 ήταν θετικοί σε μια γενετική διαταραχή του ανοσοποιητικού τους συστήματος, ονόματι XLP. Παράλληλα δείτε και τις τροφές που συνδέονται άμεσα με την εμφάνιση καρκίνου

Η μητέρα τους, Christy Jenkins, έπρεπε να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ίσως έχανε τα τρία της παιδιά, εάν δε βρισκόταν κάποιος συμβατός δότης νωτιαίου μυελού. Ύστερα από μακρά αναζήτηση σε οικογένεια, γνωστούς και φίλους, η μεγαλύτερη αδερφή τους, Julia, ήταν η μόνη που ήταν 100% συμβατή. Όχι όμως και για τον Will, για τον οποίο όμως ευτυχώς βρέθηκε ένα ξένος πρόθυμος να γίνει δότης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share