Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάνα δηλητηρίασε με τον εραστή της την κόρη της και χασκογελούσε στο νοσοκομείο, ενώ το κοριτσάκι είχε πεθάνει

Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να γίνουν γονείς

14 Μαρτίου 2021 14:28
Μάνα δηλητηρίασε με τον εραστή της την κόρη της και χασκογελούσε στο νοσοκομείο, ενώ το κοριτσάκι είχε πεθάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία μητέρα που δηλητηρίασε το 22 μηνών μωρό της μαζί με τον εραστή της, γελούσε και αστειευόταν μαζί του ενώ το 22 μηνών μωρό της ήταν νεκρό στο νοσοκομειακό του κρεβάτι. Η 26χρονη Abigail Leatherland και ο 31 ετών Thomas Curd, δηλητηρίασαν τη μικρούλα Eve Leatherland για να καλύψουν το ξυλοδαρμό της. Το ζευγάρι γελούσε κι αστειευόταν κοιτώντας τα τηλέφωνά τους, ενώ η Eve ήταν νεκρή δίπλα τους.

Το ζεύγος κατηγορείται τώρα για τη δολοφονία του κοριτσιού. Και οι δύο τους αρνούνται τις κατηγορίες και λένε ότι δεν ήταν υπεύθυνοι για τα τραύματα που υπέστη η Eve ή για τη χορήγηση κωδεΐνης, του παυσίπονου που την σκότωσε. Το παιδί είχε κάταγμα στο κρανίο και σπασμένα πλευρά όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο δείτε και άλλη μια απίστευτη ιστορία με μια νταντά, η οποία ξέχασε το μωρό στο μπάνιο... αυτό που συνέβη στο μωράκι ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τον ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το ζευγάρι είδε τηλεόραση κι έπαιξε βιντεοπαιχνίδια σα να μη συνέβη τίποτα. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους ήταν υπεύθυνος για την πρόκληση των τραυματισμών και τη δηλητηρίαση του παιδιού με τη θανατηφόρα δόση κωδεΐνης.

Μάνα δηλητηρίασε με τον εραστή της την κόρη της μαζί με τον εραστή της

Τι αποκάλυψε η νοσοκόμα

Μια νοσοκόμα του νοσοκομείου Derriford, η Sophie Brock, που είχε βάρδια όταν η Eve μεταφέρθηκε στην εντατική, είπε στο δικαστήριο πως το παιδί ήταν σχεδόν νεκρό όταν έφτασε στο νοσοκομείο. "Ήταν πολύ χλωμό και παρατήρησα μώλωπες γύρω από τους γλουτούς", είπε η κ. Brock. Η κ. Brock πρόσθεσε πως έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τους γιατρούς να σωθεί η μικρούλα, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Η νοσοκόμα πρόσθεσε ότι, όταν η Leatherland και ο Curd πήγαν στο κρεβάτι της Eve, η Leatherland έδειχνε να δυσανασχετεί. Όταν η κ. Brock έλεγξε ξανά το παιδί, παρατήρησε μια αιματηρή περιοχή στο μάτι του, κάτι που συνδέεται με έναν μη τυχαίο τραυματισμό, και στη συνέχεια το είπε στην αστυνομία. Η κ. Brock είπε στη δικηγόρο Sean Brunton ότι, η Eve ήταν πολύ λεπτή για την ηλικία της, ήταν χλωμή και είχε βρωμιές κάτω από τα νύχια της.

Η νοσοκόμα Charlotte Durrant είπε στο δικαστήριο πως ενημέρωσε τον Curd και την Leatherland ότι η Eve θα πέθαινε, αλλά η Leatherland το μόνο που έκανε ήταν να τσεκάρει το κινητό της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share