Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο κακός χαμός με τη 40αρα θεία και τον 17χρονο ανιψιό σε κωμόπολη της Αχαΐας

Οι γονείς του 17χρονου τους έπιασαν στα "πράσα"...

14 Μαρτίου 2021 12:03
Ο κακός χαμός με τη 40αρα θεία και τον 17χρονο ανιψιό σε κωμόπολη της Αχαΐας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έγινε τις προάλλες σε κωμόπολη της Αχαΐας με την θεία που πιάστηκε στα πράσα. Η όμορφη θεία, που παρά τα δεύτερα της «άντα» παραμένει ιδιαίτερα ποθητή και αρέσκεται στο να προκαλεί, βρήκε άσχημo μπελά και το χουνέρι της ακόμα συζητιέται στην γειτονιά. Η θεία, λοιπόν, που εκτός από όμορφη είναι και δυναμική, έχοντας την δική της εμπορική επιχείρηση μαζί με τον άνδρα της, τα έφτιαξε με τον 17χρονο ανιψιό της.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες της γειτονιάς η όμορφη γυναίκα δεν ήταν η πρώτη φορά που έδειχνε μία ιδιαίτερη αδυναμία στους νεαρούς. Έχοντας μάλιστα οικονομική άνεση γνώριζε πώς να τους «ψαρεύει», σύμφωνα πάντα με εκείνες τις κακές γλώσσες.

Δικαιώματα στο συγγενικό της περιβάλλον δεν είχε δώσει, όμως, από την στιγμή που τα έφτιαξε με τον ανιψιό, του έμαθε όλα τα… κόλπα και ο νεαρός είχε να λέει στους φίλους του. Ωστόσο δείτε άλλη μια ιστορία με μια γυναίκα που όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα - Μόλις όμως σηκώθηκε όρθια μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Ο κακός χαμός με τη 40αρα θεία και τον 17χρονο ανιψιό σε κωμόπολη της Αχαΐας

Στα πράσα από τους γονείς του 17χρονου

Η παιχνιδιάρα θεία πιάστηκε στα πράσα από τους γονείς του ανιψιού όταν μία μέρα, επιστρέφοντας από ταξίδι, την βρήκαν στο δωμάτιο του γιου τους, ο οποίος έχοντας πάρει πλέον το κολάι την είχε πάρει απάνω του! Η θεία και ο ανιψιός αιφνιδιάστηκαν και οι γονείς τα έβαλαν με την 40χρoνη γυναίκα, λέγοντας το όλο συμβάν μάλιστα και στον άνδρα της.

Έπεσαν και ορισμένες «ψιλές» από τον πατέρα του νεαρού προς την θεία και με τον άνδρα της θείας να τα βάζει με τον ανιψιό! Καταλαβαίνετε τι έγινε. Ο νεαρός, πάντως, έχει να λέει πολλά ακόμα στους φίλους του. Αν και οι τελευταίοι φέρεται να τον έχουν πάρει στο… δούλεμα γιατί τους δηλώνει καψουρεμένος με τη θεία «Λόλα» , όπως είναι πλέον το προσωνύμιο της στους κύκλους του 17χρονου…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share