Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα - Μόλις όμως σηκώθηκε όρθια μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Θα σας πέσουν τα μαλλιά

13 Μαρτίου 2021 12:17
Όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα - Μόλις όμως σηκώθηκε όρθια μείναμε με το στόμα ανοιχτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Caroline Arthur, μια γυναίκα από την Μελβούρνη της Αυστραλίας έχει πάρει από τα παιδιά της το παρατσούκλι «ανθρώπινος ουρανοξύστης». H μητέρα δύο παιδιών είναι πρώην μοντέλο και έχει ύψος 1,87 μ. Τα υπέροχα πόδια της καταλαμβάνουν το 69% της φιγούρας της, έχοντας μήκος 130 εκατοστά!

Το Barcroft TV έκανε γνωστή την ιστορία της Caroline, και η ίδια σκέφτεται να επικοινωνήσει με το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για να ανακαλύψει αν το σωματικό της προσόν μπορεί να θεωρηθεί παγκόσμιο ρεκόρ. Το πιο πρόσφατο παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο μακριά πόδια καταλαμβάνει μια Ρωσίδα, έχοντας μήκος ποδιών 1,27 μέτρα το 2003.

Παράλληλα σας παρουσιάζουμε άλλη μια περίεργη ιστορία με μια γυναίκα, η οποία έβγαλε το βρακί της σε σούπερ μάρκετ και το φόρεσε για μάσκα.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της η Caroline

Σε όλη της τη ζωή, η Caroline αντιμετώπισε δυσκολίες να βρει ρούχα που να της κάνουν. Ο σύζυγός της Cameron μοιράστηκε ότι ποτέ δε του άρεσαν οι ψηλές γυναίκες, αλλά λατρεύει τη γυναίκα του. Η μητέρα της Janet νιώθει πολύ περήφανη για το ύψος της κόρης της και της αρέσει να βλέπει την αντίδραση του κόσμου όταν βγαίνουν έξω.

Κατά την παιδική της ηλικία, δεν έλειψαν τα πειράγματα από τα άλλα παιδιά και υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθε όμορφη ή ελκυστική, αλλά αργότερα η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ την βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε την Caroline να μιλάει για το σώμα της και τον αντίκτυπο που έχει το ύψος της στην οικογένειά της. Ελπίζουμε να καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο στο ρεκόρ Γκίνες!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share