Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

71χρονος άνδρας βρήκε 1.900 ευρώ στο ΑΤΜ - Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Έμπλεξε για τα καλά ο παππούς

4 Μαρτίου 2021 17:47
71χρονος άνδρας βρήκε 1.900 ευρώ στο ΑΤΜ - Η συνέχεια θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ATM: Πίστεψε ότι του χαμογέλασε η τύχη ένας 71χρονος παππούς, ο οποίος περίμενε πίσω από μια γυναίκα που προσπαθούσε να κάνει ανάληψη από ένα ΑΤΜ σε κεντρικό υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν εκείνη μπήκε στην τράπεζα να ρωτήσει γιατί δεν έβγαινε το μεγάλο ποσό που χρειαζόταν.

Στα λίγα λεπτά που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα αναζητώντας βοήθεια για να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή της, τα 1.900 ευρώ που είχε πληκτρολογήσει έκαναν την εμφάνισή τους στην σχισμή, πιθανότατα εξ αιτίας κάποιας δυσλειτουργίας του ΑΤΜ! Μόλις τα είδε ο ηλικιωμένος, δεν το σκέφτηκε και πολύ!

71χρονος άνδρας βρήκε 1.900 ευρώ στο ΑΤΜ - Αυτό όμως που συνέβη θα σας ταράξει

Ο άνδρας πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε

Τα έβαλε στην τσέπη και έσπευσε να εξαφανιστεί πριν επιστρέψει η δικαιούχος! Η γυναίκα έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους ότι η ανάληψη είχε γίνει κανονικά και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο υποκατάστημα, ζήτησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και δεν άργησαν να δουν ποιος είχε πάρει τα χρήματα.

Η έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποίησε τον 71χρονο σε βάρος, του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Μεγάλη προσοχή στα ΑΤΜ αν έχετε αυτό το PIN αλλάξτε το αμέσως - Το ξεκλειδώνουν πανεύκολα.

23χρονος πήγε να κάνει ανάληψη σε ΑΤΜ και δεν σταμάταγε να βγάζει χαρτονομίσματα - Στη συνέχεια... (Video)

Την καλή του τύχη δεν πίστευε ένας 23χρονος αφού ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα περίμενε να βρεθεί έξω από ένα ΑΤΜ το οποίο θα έβγαζε ασταμάτητα χαρτονομίσματα. Επίσης, μια έκπληξη περίμενε έναν 37χρονο άνδρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν πήγε σε ένα ΑΤΜ για να πάρει ένα επίδομα 1.700 δολαρίων.

Το περιστατικό προβλήθηκε στο CCTV και είναι εμφανής η έκπληξη του πελάτη ο οποίος μπροστά από ΑΤΜ στην Μαλαισία δεν προλαβαίνει να... μαζεύει τα χαρτονομίσματα που αυτό του χαρίζει.

Συγκεκριμένα ο τυχερός πελάτης αφού τελείωσε την δικιά του ανάληψη, και μόλις έβαλε το πορτοφόλι στην τσέπη, ακριβώς λίγο πριν φύγει το μηχάνημα αυτό άρχισε να... "ξερνάει" χαρτονομίσματα.

Τελικά, αφού έριξε μια γρήγορη ματιά γύρω του ο τυχερός πελάτης πήρε τα χαρτονομίσματα από το έδαφος και έγινε καπνός, πλουσιότερος κατά 2.000 όση ήταν η αξία των χαρτονομισμάτων που του χάρισε το ΑΤΜ.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share