Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5χρονη σε τελικό στάδιο καρκίνου παντρεύεται τον καλύτερό της φίλο

Δείτε την συγκινητική τελετή

4 Μαρτίου 2021 10:23
5χρονη σε τελικό στάδιο καρκίνου παντρεύεται τον καλύτερό της φίλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 5χρονη που βρίσκεται σε τελικό στάδιο εκπλήρωσε τη μεγαλύτερη ευχή της, όταν «παντρεύτηκε» τον καλύτερο φίλο της σε μια συγκινητική τελετή. Η Ελέιντα Πάτερσον έφτιαξε μια λίστα με τις επιθυμίες, όταν διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σε τελικό στάδιο. Πρόκειται για μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου και η μικρή ανέφερε ότι αυτό που ήθελε περισσότερο, ήταν να παντρευτεί τον 6χρονο φίλο της, Χάρισον Γκρίερ.

Το όνειρο της μικρής έγινε πραγματικότητα, όταν οι δύο φίλοι αντάλλαξαν κολιέ που έγραφαν «καλύτεροι φίλοι για πάντα». Στην τελετή παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς των παιδιών, καθώς και μερικοί άλλοι ντυμένοι υπερήρωες και πριγκίπισσες.

Η 5χρονη Ελέιντα Πάτερσον που βρίσκεται σε τελικό στάδιο, πραγματοποίησε το μεγαλύτερο όνειρό της, όταν «παντρεύτηκε» τον καλύτερο της φίλο, Χάρισον Γκρίερ. Παράλληλα δείτε γιατί αυτό το κοριτσάκι ντύθηκε νυφούλα και θα δακρύσετε… Και όχι από χαρά!

Κοριτσάκι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου παντρεύεται τον καλύτερο της φίλο

Η παραμυθένια τελετή

Καλεσμένοι ντυμένοι υπερήρωες και πριγκίπισσες, πραγματοποίησαν το όνειρο της μικρής να παντρευτεί σε μια παραμυθένια τελετή. Η Ελέιντα και ο Χάρισον ακούν τη Ζάρα Γκραντ, η οποία διευθύνει μια εταιρία διασκέδασης παιδιών, να διαβάζει την ιστορία της ζωής της Ελέιντα σαν να είναι παραμύθι.

«Ο Χάρισον δεν είχε ξαναπάει σε γάμο, οπότε όλο αυτό ήταν καινούργιο για αυτόν, αλλά ήταν μια ωραία τελετή και απόλαυσε το κάθε λεπτό. Ήταν πολύ χαρούμενος που το έκανε. Από τότε που γνώρισε την Ελέιντα, είναι αχώριστοι. Νομίζω ότι ήξερε τι συνέβαινε και ήξερε πόσο σημαντικό ήταν αυτό για τη φίλη του», ανέφερε ο πατέρας του Χάρισον.

Η μητέρα της μικρής ανέφερε ότι η κόρη της φόρεσε το δικό της πριγκιπικό φόρεμα και πέπλο. Ήταν απόλυτα στο στοιχείο της και δε σταμάτησε να παίζει με τα άλλα παιδιά. Η Γκέιλ, η μητέρα της μικρής, συγκέντρωσε χρήματα για να στείλει την κόρη της για θεραπεία στις ΗΠΑ και τώρα προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον παιδικό καρκίνο.

Κοριτσάκι με καρκίνο παντρεύεται τον καλύτερό της φίλο

Κοριτσάκι με καρκίνο παντρεύεται τον καλύτερο της φίλο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share